(VIDEO) Želi da se vrati ženi! Janjuš obelodanio šta mu je supruga rekla pa time zario Maji nož u srce!

Autor:

Zadruga

20.06.2020

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su sinoć, kao i svakog petka, nominovali potrčke za izbacivanje. Ovonedeljni potrčci bili su Bane Čolak i Ivana Krunić. Zadrugari su u izolaciju poslali Baneta Čolaka, a najmanju podršku publike ove nedelje dobila je Mima Živković. Jedno od njih dvoje napustiće velelepno imanje u nedelju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Već u toku nominacija zadrugari su otkrili mnogo interesantnih detalja.

Naime, Nikola Orozović priznao je svoja osećanja po pitanju Ivane Krunić.

Kada me pitaju da li mi se sviđa, bilo bi glupo kada bih rekao da mi se takva devojka ne sviđa, naravno da mi se sviđa - rekao je Orozović.

Bane Čolak ozbiljno je zamerio Anabeli odnos sa Lunom. On smatra da majka uvek treba da podržava dete. Bane je u ovom sukobu zauzeo Luninu stranu.

Šta god kaže tvoja ćerka, ti si majka, a to što ti kažeš to govori o tebi. Moja Jasmina je bila uz mene i kad sam bio najgori, a to je razlika između nje i tebe. Luna mi to nije zaboravila, a za tebe me boli uvo - rekao je Bane.

Ovo je bila burna noć i kada su u pitanju ljubavnici, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš.

Janjuš je otkrio da li bi se vratio ženi kada bi mu ona oprostila, iako on smatra da je to nemoguće. Maji nije bilo prijatno da sluša tu priču.

- Vratio bih se, ali to je nemoguće da se desi. Ja se nikada neću vratiti, draga Ivo. Da su druge situacije, vratio bih se. Ja nemam obraza da se vratim, ne želim da se vratim, niti može da se oprosti... Poslednje reči koje mi je rekla pred ulazak bile su: "Nemoj da praviš gluposti, nemoj da se osećam loše", te reči nikada neću zaboraviti - rekao je Janjuš.

Naime, Maja i Janjuš su celu noć bili u klinču. Jedan od ključnih povoda za njihovu svađu bila je Ana Korać. Ana je juče rekla Maji da je Janjuš nikad neće voleti kao nju, a sinoć je tokom "Igre istine", još jednom potvrdila svoju izjavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading