(FOTO) Ovo će boleti! Bivši zadrugar bacio oko na sestru Mateje Matijevića? Priznao šta će joj dozvoliti da mu radi!

Autor: nemazabranjenih.rs

Zadruga

18.06.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Filip Reljić i Maša Matijević, sestra Mateje Matijevića, u poslednje vreme se često viđaju, a u prilog tome govore i njihove objave na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mateja Matijević

Beogradski mediji kontaktirali su Filipa i proverili kakav je on utisak stekao o Maši.

– Maša je stvarno slatka, prijatna i lepo vaspitana devojka. Prija mi druženje sa njom i ona je na mene ostavila jako pozitivan utisak – otkrio je Filip.

Njihovo druženje je počelo tako što je Filip počeo da obučava Mašu da radi tetovaže. Oni su sada tek na početku, ali je Reljić zadovoljan kako njegova učenica napreduje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Reljić

– Maša je jako talentovana i samo treba usmeriti i oblikovati taj talenat – rekao nam je Filip.

Maša zasad i radi crteže isključivo na papiru, ali se očekuje da će ona uskoro uraditi svoju prvu tetovažu. Kako je Reljić otkrio on će biti taj na kome će Matejina sestra uraditi prvi crtež na koži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚜️Marija Maša Matijević ⚜️ (@matijevicmasaa) on Apr 24, 2020 at 3:26pm PDT

 

– Odlučio sam da Maši dozvolim da svoju prvu tetovažu uradi na meni. Kada prođe obuku i kada budemo sigurni da je savladala obuku, onda će svi imati prilike da vide koliko je Maša talentovana i kada radi tetovaže. Imamo ideju čak i da ta prva tetovaža bude njeno ime, ali ima vremena i još se dogovaramo šta bi ona to mogla na meni da istetovira – rekao nam je Filip.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading