Janjuševa žena beži sa ćerkom iz Srbije! Ena: Takav otac Kruni ne treba!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ena Janjušević, supruga Marka Janjuševića Janjuša, odlazi sa ćerkicom Krunom iz zemlje da sačuva sebe i dete od sramote koju im je on javno priredio pred milionskim auditorijumom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Ena

Kako Srpski telegraf saznaje, Ena više ne želi da gleda njegove ispade, koje svakog dana ima sa ljubavnicom Majom Marinković u "Zadruzi", te ju je porodični prijatelj posavetovao da spakuje kofere i ode negde u Evropu, gde ih neće doticati sve to što se dešava. One su svesne da pakao tek sledi kada se "Zadruga" završi, a to je za manje od pola meseca, tako da je, po navodima izvora, za njih dve najbolje da se na neko vreme sklone.

- Ena ima sreće da ima mnogo dobre prijatelje i veliku podršku u svom okruženju. Svi Janjuševi drugari i prijatelji su na njenoj strani, a za njega niko ne želi ni da čuje. Ljuti su jer su mu ceo život pomagali zbog žene i malene Krune, davali mu moralnu i finansijsku podršku, a on je sve to pogazio zbog jedne silikonske starlete sumnjivog morala. Ena je za nju žena koja vredi bogatstvo. Ona je u lošem psihičkom stanju, ali drži se zbog ćerkice. Ne da Kruni da gleda TV iako dete traži da vidi tatu, ali kako je neminovno da će dete negde nešto čuti jer se spaja sa drugom decom, najbolje rešenje je da odu daleko. Negde gde ih niko ne zna. Žena je, jadna, skrenula s uma više od svega. Rekla je samo: "Eni takav otac ne treba. Šta je moje dete krivo da zbog oca idiota proživljava ovaj pakao. Odvešću je preko da je sačuvam koliko mogu" - kaže izvor blizak porodici Janjuševića, koji je želeo da ostane anoniman.

RepublikaFoto: instagram.com/mali_janjus
Ena i Janjuš

Janjuševoj još uvek zakonitoj supruzi u tom planu da pobegne iz Srbije pomaže prijatelj koji ima finansijskih mogućnosti da im olakša odlazak.

- Imućan prijatelj Janjuševića radi na tome da joj pomogne da ode. Trenutno joj traži posao u struci da bi odmah mogla da započne novi život preko. Za Enu i za Krunu to je motivacija da prevaziđu ovo što je Janjuš napravio. Da zaborave svu sramotu koju im je naneo. Kada bude izašao napolje, neće ih naći. To će mu ujedno biti i kazna za ovo ponašanje i javnu prevaru. Ena nije osvetoljubiva i milion puta mu je prelazila preko njegovih izleta, ali ovo nije avantura jer on Maji obećava brak i decu. Najveća kazna i udarac će mu biti to što neko vreme neće videti Krunu, zbog koje je i ušao u "Zadrugu 3" - završava izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/R-Music Stars Production
Janjuš i Maja

Ena: Šta je moje dete krivo da zbog oca idiota proživljava ovaj pakao. 

Kako dalje saznajemo, Ena uveliko radi na tome da ode iz zemlje, zatvorene granice mnogih zemalja nakon pandemije to otežavaju, ali kako je prijatelj koji joj pomaže veoma uticajan, sasvim je izvesno da će se to uskoro i desiti. Janjuševa žena ne planira trajni odlazak, već je to, kako kaže, privremeno rešenje da poštedi dete golgote, ali ukoliko se lepo snađu u drugoj zemlji, možda i nastave život tamo.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Enom na broj poznat redakciji kako bismo proverili ove navode, ali taj broj nije više u funkciji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko: Ostavljam Maju jer se loži na Mensura

Janjuš i Maja raskinuli su jer on smatra da je ona zaljubljena u Mensura Ajdarpašića. Košarkaš je poludeo kada je video da starleta šalje signale dečku Mine Vrbaški, te je odmah napravio ljubomornu scenu i rekao joj da je ostavlja.

- Ne zanima me šta je bilo sa Ivanom, ja sam sada sa Majom i samo sa njom imam taj blizak odnos. Ljubomore ima sa Majine strane, sa moje nema. Maja je zaljubljena u Mensura, ja sam to primetio. Meni više ništa ne znači u životu. Sve sam zbog nje otpisao, i žensku i mušku osobu - rekao je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna: Prija mi što me Kija hvali

Luna Đogani priznala je da joj imponuje to što ju je njena ljuta suparnica Kija Kockar pohvalila na Zadrugoviziji i što je bila profesionalna.

- Bila sam pozitivno iznenađena, ali sam očekivala to od nje. Kija je uvek bila profesionalac u svom poslu. Ne mogu da kažem drago, da ispadnem budala, ali mi je prijalo što sam od Kije to čula. Ona ima najviše prava da priča sve najgore o meni do kraja života, ali je pokazala da je dostojanstvena i da je profesionalac - rekla je Luna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman: Neću grešnicu za snajku

Otac Stefana Karića Osman jasno je svima stavio do znanja da nijednu snajku iz rijalitija neće prihvatiti ni u najluđim snovima jer smatra da su Iva Grgurić, ali i Ivana Šopić, užasne i da rade sramotne stvari.

- Vidim sve ste u nedoumici kad su "snajke" iz rijalitija u pitanju. Sad ću vam reći jednom i neću se ponavljati. Nikada, ali nikada, ne bih prihvatio nijednu snajku iz rijalitija, pa bila ona svetica, mada one tamo ne ulaze. Pitam se da li ih uopšte ima i u spoljnom svetu - napisao je Osman na svom Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading