Kum Marka Janjuševića o zadrugarovoj aferi sa Marinkovićkom: Neka se Janjuš pripremi za novo razočarenje, Majom se neće oženiti sigurno!

Autor:

Zadruga

16.06.2020

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabranjena veza bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša i starlete Maje Marinković u "Zadruzi 3" svakog dana prepuna je novih detalja. Inače, ova ljubavna priča naišla je na osudu javnosti usled Janjuševe prevare

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marko i Maja

U ispovesti za naš list Janjušev kum Marko otkriva sa kakvim će se posledicama bivši košarkaš suočiti po izlasku iz rijalitija, da li će njegova porodica prihvati Maju ukoliko rezultati potvrde da je Marinkovićka trudna, da li će se Ena razvesti od njega, ali i otkriva stavove o Marku Miljkoviću, porodici Đogani i vezi Stefana Karića i Ivane Šopić.

Podržaću Enu ako bude htela posle Janjuša da nađe nekog drugog i sa njim zasnuje sreću jer ona to zaslužuje, kaže nam Marko


Poznavajući Janjuša, šta mislite da mu najteže pada tokom boravka u "Zadruzi"?

- Najteže mu pada to što njegova ćerka Kruna nije pored njega i što je veoma dugo nije video.

Kakav je Janjuš kada se zaljubi? Zbunjen kao u "Zadruzi" ili se drugačije ponaša u spoljnom svetu?

- Ja ga poznajem 10 godina i znam ga kao čoveka u ozbiljnoj vezi i braku, pa ne znam baš kakav je kada se zaljubi, to jest nisam imao priliku da vidim.

Šta je to što nije funkcionisalo u braku Ene i Janjuša, te se on našao u situaciji da izjavi da mu žena sigurno neće oprostiti vezu sa Majom Marinković?

- Ona je mnogo stabilnija i zrelija od njega, pa nikada sebi nije dozvoljavala propuste kakve je on sebi dozvolio. Ne mislim samo na "Zadrugu". Ona je ta koja je unosila stabilnost u njihovoj vezi i braku. Zato on to govori jer zna da ne postoji racionalno objašnjenje za njegove ispade u "Zadruzi".

Kako komentarišete Majinu navalentnost i rešenost da, uprkos tome što je Marko oženjen, ne odustaje od namere da živi sa Janjušem po izlasku iz rijalitija?

- Ne čude me njene želje da postane poznata jer u spoljnom svetu nije baš na najboljem glasu. O njoj sam slučajno čuo veoma puno stvari, ali mnoge nisu pohvalne. Pošto nisam osoba koja pridaje značaj takvim pričama, ne razmišljam o njoj niti njenim namerama. Uspela je samo u nameri da postane tema. Koliko je to pohvalno za nju, neka ona sama razmisli.

Da li je Janjuš svestan šta čini pred višemilionskim auditorijumom?

- Nije svestan šta radi niti sam očekivao da će se ovako ponašati. Javljali su mi se neki naši poznanici koji tvrde da je neprepoznatljiv i da se ponaša kao da je drogiran i da se pogubio.

Ena se ne oglašava za medije povodom mužovljeve afere, da li smatrate da je njena odluka ispravna i da bi trebalo da i ona nakon svega pronađe sreću van postojećeg braka?

- Mislim da je njena odluka jako mudra i zrela. Naravno da ima pravo na sreću i da je zaslužuje. S kim i na koji način, to ona najbolje zna i imaće moju potpunu podršku. Ne brinem za Enu ni najmanje.

Janjuš najviše brine kako će Kruna prihvatiti Maju. Da li je vama, kao nekome ko ga jako dobro poznaje, čudno što donosi tako drastične i ozbiljne odluke?

- Ne bih da komentarišem kumicu i njen odnos sa tatom, ali ta opcija mi deluje nestvarno i nemoguće i ne bih komentarisao.

Da li je Janjuš inače neodlučan kada su u pitanju ljubavni odnosi i šta mislite da je njegov najveći strah?

- Njegov najveći strah biće da stane pred svoju porodicu i ćerku.

Pretpostavimo hipotetički da njihova veza zaista opstane nakon rijalitija. Da li smatrate da bi njegova porodica prihvatila Maju kao njegovu novu ženu?

- Ne znam da li bi je oni prihvatili, ali smatram da je realno da to urade kao što bi svaka porodica prihvatila izbor nekog člana porodice.

Da li mislite da će se Janjuš oženiti Majom?

- Neće se oženiti sigurno. Pogotovo ne kada izađu napolje. Neka se pripremi za novo razočarenje, a neće biti prvi put da se kaje i traži oproštaj za loše odluke.

Kada bi vas pustili na pola sata u "Zadrugu", šta biste rekli Janjušu povodom njegove veze sa Majom? Da je se kloni ili da nastavi tu priču?

- Najviše na svetu bih voleo da ga vidim, pa makar i na pet minuta. To bi bilo sasvim dovoljno da mu sve bude jasno. Više nije važno da li će nastaviti tu priču. Šteta je već učinjena. Za njega bi svakako bilo dobro da stavi tačku na tu priču.

Da li smatrate da je ljubav između Stefana Karića i Ivane Šopić prava?

- Naravno da ne. To su deca... Prvo u glavi, a zatim i po godinama. Ivani Šopić to ne bi bila prva velika ljubav ovog meseca (smeh).

Postoji mogućnost da je Maja trudna sa Janjušem. Kako će to prihvatiti Janjuševa porodica?

- To morate njih da pitate!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

16.06.2020 09:18

Kakva je to ljubavna afera kada se nikada, baš nikada, nisu poljubili?