Šokantno! Doktor Đoganijevih otkriva: Luna neće moći da ima decu, pet puta bila na abortusu i sve krije od Marka!

Autor:

Zadruga

16.06.2020

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani krije užasnu istinu od Marka Miljkovića - da ne može da bude majka, jer je već imala pet abortusa za svoje 24 godine.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

Ekipa Rijalitija došla je do doktora kod koga je odlazila Anabelina i Gagijeva ćerka tokom svih neželjenih trudnoća koje je imala, a onda i usled svih komplikacija koje su se tada javljale. Nakon petog abortusa, koji je imala pre izvesnog vremena, on joj je saopštio bolnu istinu, da, nažalost, neće moći da ima naslednike. Tada je htela da se ubije, otud stalni nervni slomovi i tolika nesigurnost u partnera. Iako on ne zna, blogerka je sigurna da će je šutnuti kada bude saznao.

- Luna je devojka koja je nesrećna na svim poljima i nije ni čudo što se onako ponaša. Nju izjeda činjenica da je uništila život tako mlada. Ona je, verovali ili ne, prvi put imala abortus kada je još bila maloletna. Imala je svega 17 godina. Tada je bila prepuštena sebi. Majka je bila u Bosni kod tadašnjeg muža Andreja Atijasa, otac Gagi je imao probleme sa narkoticima, a Luna je oslonac pronašla u jednom dečku. Mislila je da će se venčati, ali to se nije desilo. Napravio joj je dete i šutnuo je kao krpu na ulicu. Morala je sve da kaže majci i ona umalo nije poludela tada. Odmah je zakazala kiretažu. Luna je plakala kao kiša, želela je bebu. "Moja prva beba je završila u smeću, to je gola istina. Moj plod je isisan iz mene i bačen da trune. Nikada to sebi neću oprostiti, doktore, nikada", jadala mi se ona tada - počinje priču doktor koji je godinama bio u timu lekara-stručnjaka jedne klinike u koju su Đoganijevi porodično dolazili da se leče, pa nastavlja:

Đoganijeva: Marko će da me šutne čim sazna da sam prazna, da ne mogu da mu podarim naslednike

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Marko Miljković

- Iako se činilo da je nešto naučila, Luna je ponovo zatrudnela, pa onda i treći i četvrti put. Peti put to je bilo baš nedavno. Zaglavila je sa Gastozom. I ona sama je osećala da će nakon petog abortusa da se desi nešto strašno. Tada je plakala kao nikada do sada. Bila je crna kao crn oblak, kao da ide u smrt. "Bog me kažnjava, meni deca nisu suđena. Ovo je peta beba koju ubijam. Ovo je kazna od boga. Ja sam prokleta devojka. Osećam da nikada neću moći da budem mama. Osećam da me nebo opominje da sam grešna." Zaista je bilo tako. Peti abortus prošao je jako loše. Mnogo komplikacija, izgubila je dosta krvi, jednostavno nije išlo. Imala je često abortuse za kratak vremenski period, što je ogroman atak na matericu, koja nije stigla da se regeneriše. Da ne pričam koliko je lekova pila u međuvremenu i koliko je stresa imala. Bilo je neminovno da sve jednog dana pukne i odrazi se na zdravlje.

Oosoba od poverenja i neko ko je odlično upućen u detalje zdravlja Đoganijeve dalje otkriva:

- Luna je teško podnela činjenicu da je peti abortus bila njena poslednja trudnoća i poslednja šansa da se ostvari kao majka. Bila je na lekovima, sve je propalo tog momenta. Nije imala snage da ide da peva, da radi. Četiri zida su bila njena narednih dana. Znala je da nema budućnosti ni sa Markom, koga toliko voli. Pričala je da je saopštenje nas doktora bila njena smrtna kazna. "Marko želi bebu, želi decu, želi petoro dece. Šta će mu sakata žena pored toliko zdravih devojaka. Ja sam uništila sebe. Zapečatila sam svoj već ionako jadan život. Marko će da me šutne čim sazna da sam prazna, da ne mogu da mu podarim naslednike. Ćutaću da bih ga imala pored sebe, ali kada bude saznao, tu je kraj mog života. Neću imati razloga da živim", rekla mi je Luna kroz suze. Pokušao sam da joj objasnim da nije jedina devojka koja ima takav problem, ali nije delovalo. Zato se ona onako ponaša. Lomi, vrišti, moli Marka za pažnju. Zna da je će svemu doći kraj čim sazna da je imala pet abortusa i da ne može da rodi dete - završava izvor Rijalitija.

Psihijatar: Luna je žrtva traume!

Psihijatar Jovan Marić smatra da je ponašanje Lune Đogani u aktuelnoj sezoni "Zadruge" posledica pokušaja silovanja koju je doživela u mladosti! Navodeći primer svoje pacijentkinje, on ističe da nije retka pojava da posle pretrpljenih tako teških trauma žrtve ne mogu na normalan način da uživaju sa partnerima.

- Jedna pacijentkinja mi je pričala kako ne može da doživi orgazam ako se partner ne ponaša prema njoj kao onda kada je bila napastvovana. Koliko je sa jedne strane to podsećanje mučno i teško joj pada, toliko je i uzbuđuje. Ova situacija javlja se čak u 20 odsto slučajeva. Ne kažem da je ista situacija sa Lunom, već da, kada se dese tako strašne stvari, uvek ostave neke ozbiljne posledice - rekao je dugogodišnji direktor Neuropsihijatrijske bolnice "Doktor Laza Lazarević"

Blogerka: Ja sam stvorila brend "Zadruga"!

Luna Đogani prekinula je Branislava Radonića Brendona dok se svađao sa njenom majkom Anabelom i nazivao je zvezdom prošlih dana.

Ona je branila roditelje, a onda sebe istakla kao tvorca rijalitija "Zadruga".

- Brendone, nemaš ti potrebe ovde da navodiš moju mamu kao propalu zvezdu. Ljudi, vi ste toliko sujetni, želite da vam se kaže mišljenje, a onda se vređate. Evo, recite meni sve slobodno. Mogu i ja da kažem da sam zvezda. Evo, ja sam zvezda, ja sam stvorila ovaj rijaliti, i prvu, i drugu, i treću sezonu. Ja sam najveća zvezda, bez mene ovaj rijaliti ne postoji - galamila je Luna.

Brendon je zatim aludirao na zatišje u karijerama Luninih roditelja, kada ga je Đoganijeva opet prekinula.

- Kada iko ovde bude imao i upola uspešnu karijeru kakvu su imali moji roditelji, možeš da mi se javiš - rekla je Anabelina i Gagijeva ćerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Goran

16.06.2020 09:20

Ozbiljna opomena za devojke i žene. Pa i za njihove partnere.

Odgovori 10 2
Sale

16.06.2020 09:35

Vodite je nekom crncu pa da vidite jel može ili nemže!

Tanja

16.06.2020 21:56

Ovaj je doktor kao sto sam i ja. Pa da li bi i jedan normalan dr pricao ovako!? Da o meni napisu ovako nesto sigurno bi tuzila i pronasla onoga ko siri ovakve budalastine. Na sta ovo lici!? Njen zivot, njeni "abortusi".

olja

22.06.2020 11:48

Najobičnije gluposti. Onaj ko je napisao ovaj tekst snosi ozbiljnu odgovornost i ako ima pravde u ovoj zemlji, odgovaraće. Sa ljudskim životima se ovako ne igra! Iole obrazovanom čoveku je jasno da ni jedan lekar ne bi ovako pričao o svom pacijentu.