(VIDEO) Anabela javno priznala: Luna je sa Gastozom imala se *sualne odnose zbog Jelene Pešić i Miljkovića!

Autor:

Zadruga

15.06.2020

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas, noćas je imala intervju sa Ognjenom Amidžićem u Beloj kući, gde se je dotakla raznih tema, a posebno svoje kćerke Lune Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Jelena

Ona je pričala o Luninoj i Markovoj vezi , a dotakla se i bivšeg supruga Gagija Đoganija:

“Ja sam se nekako zbližila sa tim ljudima koji su se borili za moje dete. Oni su samo hteli taj njen osmeh, da bude srećan. Ja to ne mogu da im zaboravim. Osećala sam dužnost prema onima koji pritajeno pate, da dođem i kažem šta imam. Dotaknuta sam tim njenim učešćem u ovoj sezoni. Imala sam potrebu da je probudim i da joj olakšam, mislim da sam na dobrom putu. Ja sam ovde došla sa ciljem da ispričam svoju priču. Kada bivši muž upire prstom i govori sa si zlo koje pokušava da uništi vezu, ako ti ćutiš na to, onda to potvrđuješ. Moglo je svašta da se desi kada sam ušla. Meni su predstavili kao Grdanu, tako sam se i osećala. Očekivala sam od Gagija da kaže Marku: “Ovo je žena koja je rodila tvoju devojku, treba da je poštuješ”. Ja se kajem zbog nekih postupaka sa početka, ali sve se skupilo. Ja znam da ja nisam zlo. On je izabrao da bude to što je izabrao, to mu se obija o glavu. Luna jeste jako loše odreagovala, ali to je njena slabost. Ja njoj ne mogu da zaboravim sve što mi je pružila za ove 23 godine, ljubav, prijateljstvo”, dodala je Atijasova.

“Da li Luna i Marko imaju perspektivu”, pitao je Amidžić.

“On se posle naših sukoba promenio prema Luni. I dalje me bune neke stvari, to je moja intuicija, koju zanemarujem, ali uvek ispadnem u pravu. Daj Bože da grešim, ali Luna mnogo više voli, kod nje nema nikakve matematike. Ona je i ono s Gastozom radila na svoju štetu. Dizala je sebe iz mrtvih, što se kaže, kada je gledala ono sa Jelenom, znam da je radila to iz inata, da bi sebe podigla. Ne opravdavam je, ali razumem što je to radila”, istakla je pevačica.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u sledećem video prilogu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

15.06.2020 11:22

Anabela bez pardona priznala: Luna je sa Gastozom imala se *sualne odnose zbog Jelene Pešić i Miljkovića! Da im se "osveti".

Odgovori 10 3