(VIDEO) Šok pred milionskim auditorijumom na "Zadrugoviziji"! Anabela ponizno molila Kiju za oproštaj, ona joj brutalno odbrusila!

Autor:

Zadruga

14.06.2020

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas je iskoristila priliku te je tokomm "Zadrugovizije" tražila javno oproštaj od Kristine Kije Kockar, a ona joj je na ovo brutalno odgovorila.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Anabela i Kija

- Ja nemam šta da opraštam, ako sam bednik, ja ću da oprostim, ja jesam bednik, zato ću prepustiti Bogu da oprosti. Ja nisam sujetna i licemerna, to je moje mišljenje, o vašem nastupu stvarno sam rekla iskreno, a o oprostu, ja stvarno ne zaboravljam šta mi se desilo. Vi mene svi znate - rekla je Kija.

- Ja sam u tvom glasu čula nešto umilno i lepo i svi smo mi obični grešnici, nisam nikad rekla bednici. Ja sam imala potrebu, kao što i sama vidiš, znaš kroz šta sam prošla. Na kraju krajeva, jednom ćeš biti majka i želim ti da uživaš u životu posle svega - izjavila je Anabela.

- Ako si čula oproštaj u mom glasu, onda okej, od mene možeš da dobiješ oproštaj, a gore, to ćemo svi videti. Samo bih želela da se vratiš u jedan trenutak kada je bilo, jedno aplaudiranje u studiju, da se osetiš kako se osećala moja majka i da tražiš od nje oproštaj - dodala je Kockareva.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Brka

14.06.2020 10:16

Svaki dan, pa i danas, danas Anabeline bande iz Bosne i Srbije upućuju veliki broj uvreda na Kijin račun. Sve zbog Slobe.

Odgovori 18 0
Đole

14.06.2020 12:41

@Brka - Kao da je Kija rasturila Lunin i Slobin brak.

Odgovori 11 0
Darko

14.06.2020 10:44

Anabela treba da se moli svom Bogu svaki dan za oproštaj šta je svima zla učinila.

Odgovori 18 0