(FOTO) Ovo je toliko ogavno: Luna Đogani uradila nešto od čega će vam pripasti muka!

Autor:

Zadruga

13.06.2020

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani već je treću godinu zaredom u rijalitiju "Zadruga", ali ovoga puta specifično je to što uz nju u ovoj sezoni učestvuju i njeni roditelji, Anabela Atijas i Gagi Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Pažnju gledalaca privukla je činjenica da Luna redovno ima intimne odnose sa svojim dečkom, Markom Miljkovićem, iako njen rođeni otac spava u istoj prostoriji.

- Luna i Marko, sinoć bila akcija u krevetu, a Gagi spava pored njih, a i Anabela je tu! Fuj - osvanuo je nedavno novi komentar na ovu temu na jednoj Fejsbuk grupi na kojoj se okupljaju fanovi "Zadruge".

Foto: facebook.com/Printscreen
Komentar

Drugi komentator uputio je Marku pitanje vezano za ovu osetljivu temu.

- Marko, hoćete li se ti i luna seksati pred tvojom majkom, kao što to radite pred Luninim roditeljima? Je li to okej? postavio je čitalac pitanje.

RepublikaFoto: facebook.com/Printscreen
Komentar

Nedavno je poznati psihijatar Jovan Marić izneo zanimljivo tumačenje ovih Luninih postupaka.

- Mislim da je Luna tu nesvesno želela svog oca Gagija da kazni. Poznato mi je da su njeni roditelji razvedeni, pa pretpostavljam da ona možda na neki način njega krivi za krah tog braka, pa bi ovo moglo da se protumači kao neka vrsta povređivanja. Sigurno je u odrastanju njene posledice i to što je mama zbog drugog braka neko vreme boravila kod supruga u Sarajevu, pa iako je mislila da Luna može sama da se stara o sebi, to zapravo nije bio slučaj - spekulisao je Marić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Živo

14.06.2020 11:04

Da kazni oca? Možda.

Baba Vanga

16.06.2020 20:46

Da Bog da nesreća uništila svakoga ko javno i namerno blati i sramoti nečiju ličnost i nečije ime, a narocito vas novinare koji to cinite.