Majin otac spreman na najgore da zaštiti dete! Taki: Ubiću Janjuša i odrobijati smrada, uništio je život mojoj ćerki!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Marinković poznatiji kao Taki, otac starlete Maje Marinković, besan je zbog njene veze u rijalitiju "Zadruga" sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem. Taki je toliko očajan zbog svega što rade njegova ćerka i potencijalni zet da sa sigurnošću tvrdi da se ne bi lepo proveli ukoliko bi mu se pružila prilika da uđe u "Zadrugu".

RepublikaFoto: instagram.com/takitadza/ youtube.com/Zadruga Official
Taki

- Mislim da bih napravio haos kada bih ušao! Plašim se da bih napravio haos i nešto zbog čega bih se kajao, ubio bih Janjuša, odrobijao bih smrada! Ne bi bilo dobro ni za mene ni za mnoge tamo! Bolje ne! Bolje, izdržaću još ovih mesec dana, nema spavanja i dalje - rekao je Taki za Pink.rs.

Majin otac pokušao je da zamisli svoje suočavanje sa Janjušem i smatra da bivši košarkaš ne bi imao petlju da stane pred njega.

- Ja mislim da on meni ne sme da priđe, da me se plaši posle svega. Uništio je mojoj ćerki život. S druge strane, Maja nema hrabrosti da kaže: "Taki, ovo je moj dečko". Nikada me nije upoznala sa dečkom. Ovo sada ne mogu ni da nazovem dečkom. Ne znam ni kako se ovo čudo zove. Samo da ona izađe napolje, ima da otvori oči i da joj bude sve jasno - zaključio je Taki.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Maja

I sama Maja je u više navrata pričala da neće smeti da izađe na oči svom ocu, te da je ubeđena da je on jako ljut i da se ne slaže sa njenom vezom sa oženjenim muškarcem.

- Ja znam da je moj Taki mnogo besan, ubio bi me sad da može. Mene je jako sramota zbog svega što se desilo, ali to je bilo jače od mene, ja sam se zaljubila. Rekla sam da nikad neću biti sa oženjenim čovekom, druge sam napadala koje su to radile, a evo, sad se meni desilo - rekla je Marinkovićeva.

Ne mogu ni da ga nazovem dečkom. Ne znam ni kako se ovo čudo zove. Samo da ona izađe, ima da otvori oči, rekao je Taki

Inače, Maja i Marko započeli su ljubavnu aferu pred kamerama rijalitija "Zadruga" pre nekoliko meseci. Iako je sve počelo kao drugarstvo i blage prijateljske simpatije, preraslo je u pravu seks-aferu. Njih dvoje su imali seks tamo gde kamere nisu mogle da ih snime. Iako je Janjuš želeo da veza ostane tajna i da se ne priča o tome da je prevario ženu Enu, Maja je na poligrafskom ispitivanju otvorila dušu i progovorila o svemu, pa i o tome da se vole i da joj je Janjuš obećao da će ostaviti ženu i dete zbog nje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Trenutno ne kriju ljubav, a seks imaju po pokrivačem. Na momente su svesni šta su napravili, a na momente nemaju pojma i ponašaju se kao da su slobodni ljudi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official/R-Music Stars Production

Janjuš: Maju je*em, a Enu volim!

Marko Janjušević Janjuš priznao je da mu prija seks sa Majom Marinković, ali da ženu Enu voli i da to ne može da se poredi. Naime, Marko je pričao o emocijama koje oseća prema ljubavnici i zakonitoj ženi, pa otkrio da ipak suprugu voli, a starletu želi u krevetu.

- Ne može niko da mi ospori emocije prema njoj, a sa druge strane, ne mogu da skontam neke stvari koje sam uradio. Ja i danas volim ženu najviše na svetu, ali kako sam nekog drugog zavoleo ovde, ne znam ni sam. Sa Majom mi prija seks, odnos, energija, a ženu volim kao ženu, kao majku - rekao je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anabela: Moja ćerka je bolesna, liže stopala!

Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Lunu Đogani: "Da li imaš trunku dostojanstva da pred rođenim ocem pričaš kako voliš da ljubiš Markove dlačice ispod pazuha jer su ti one antistres terapija, da mu sisaš palac dok te otac izgubljeno molio da prekineš da pričaš"?

- Nikad nisam rekla da sisam palac. Ja volim Markova stopala, imam fut fetiš. To za dlačice je bila šala. Volim da ga golicam ispod pazuha.

Anabela: Neke stvari treba da radiš samo kod kuće. Zašto da te ljudi doživljavaju kao bolesnicu? Meni je nenormalno bilo da je gledam kako naskače. Ja u životu muža nisam poljubila pred ocem. Ona smatra da je to normalno. Meni nije prijatno kao majci da gledam da ona ljubi nečija stopala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena: Zorice, ti si izdrndana zvezda!

Jelena Pešić i Zorica Marković su se žestoko sukobile, a u toj raspravi nisu štedele reči koje su jedna drugoj uputile.

Zorica: Ti jesi perfidni ološ. Zaljubljena si u Boru. Spržen ti je mozak od alkohola.

Jelena: Tebi od zla. Nisi zvezda, zvezde pevaju po klubovima, ne sede u rijalitiju. Ti si propala, izdrndana zvezda iz doba dinosaurusa. Tebe pevači ne smatraju zvezdom. Nisi im kolega. Brukaš estradu. Srozala si se do dna. Zorice, "Mirno spavaj nano", gde si nestala? Gde je nestala slava? U WC-šolji?

Zorica: Ti nisi dama, niko te neće. Ti si polovnjača. Ofucana tetka sa tri dlake na glavi. Da si valjala, bila bi udata, a ne bi tražila slavu starlete u četvrtoj deceniji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading