Majin otac lije suze pred kamerama zbog ćerkine afere sa Janjušem! Taki potpuno slomljen: "Sine da li sam ja ovo zaslužio"?!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

11.06.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Maja Marinković ozvaničila ljubavnu vezu sa oženjenim Markom Janjuševićem, Radomir Marinković Taki, Majin tata, proživljava pakao napolju. Njega apsolutno više ne interesuje ćerkin plasman i novac, on samo želi da se ona vrati kući.

RepublikaFoto: instagram.com/takitadza/ youtube.com/Zadruga Official
Majin tata, Taki

On je u intervjuu za jedan portal otkrio kako noćima ne spava, kako ne može da veruje da je njegova ćerka tako nešto uradila, besan i ljut, u više navrata nije mogao da iskontroliše suze, pa se u jednom momentu potpuno slomio.

- Kada stignete vašoj kući, sednete, šta je prvo što ćeš joj reći? - glasilo je jedno od pitanja na koje je Taki pokušavao da iskontroliše suze.

- Pa... rećiću joj: "Sine, da li sam ja to zaslužio?" Ona zna šta to znači... - rekao je on.

U ovom intervjuu on je besno zapretio da Maja nikako neće smeti da nastavi "tim putem" kojim je krenula i da se čak čuo i sa njenom majkom, koja je takođe ne podržava.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Maja

- Koji bre, dečko? Kakav bre, dečko? On je oženjen čovek! Prevario i ponizio ženu na javnoj sceni! Treba da se vrati gospođi! Ona će ostati bez ičega, ako ovako nastavi! Sve sam joj dao u životu! - vikao je on uznemireno.

On se pred kamerama tog portala rasplakao i nije mogao da dođe sebi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading