(VIDEO) "To je nemoguće"! Neviđeni haos u Beloj kući, ljubavnici prebledeli: Janjušu i Maji saopštili da njegova žena ulazi u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

11.06.2020

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među prvim pitanjima u jučerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" stiglo je za Marka Janjuševića Janjuša, a ono je glasilo: "Kako bi se ponašao kada bi Ena ušla u rijaliti, da li bi smeo da grliš Maju i da ležiš sa njom?".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

- Ne znam kako bih se ponašao, mislim da je to nemoguće, nemam predstavu kako bih se ponašao kad bi ona ušla, iskreno ne znam kako bih se ponašao. Rešio sam ja, jasne su mi stvari, ali ne znam kako bih se ponašao, ne mogu da zamislim taj susret ovde, ne mogu - rekao je Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Ena

- Ako on ne zna da da odgovor na ovo pitanje, ja znam još manje. Dugo smo danas pričali i jasno sam mu rekla u svađi da ako njegova žena želi da mu oprosti da bi joj se on vratio. On je rekao da od tog posla nema ništa, da voli mene, a da je hladan samo zbog deteta. On kaže da je siguran u svoje emocije - navela je Maja.

Detaljnije o svemu pogledajte u video-prilogu u nastavku:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

11.06.2020 17:56

Jevtin pokušaj imitiranja Kije.