(VIDEO) "Ja se vraćam svojoj porodici": Nakon susreta sa Zilhom, Edis frapirao milione, pogledajte Draganinu reakciju!

Autor:

Zadruga

10.06.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar došla je u radio ,"Amneziju" kako bi prokomentarisala sukob sa Edisom Fetićem koji je nastao prošle noći, kada je razbila flašom staklo u pabu, te se tom prilikom povredila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis i Dragana

- Ja sebe u ovom rijalitiju ne mogu da prepoznam, pukla sam odavno, mislim da mi se sve to nakupilo od prošle sezone, zbog haosa koji sam imala. Sinoć sam uradila to što sam uradila. Da mogu da vratim vreme, sve bih uradila drugačije. Ja sam u "Zadruzi 2" bila gospođa, kad uporedim neke veze i sve to, ovo je najgore što je moglo da se izvuče iz mene, iskreno me je sramota - rekla je Dragana.

- Da li ste se ljubili sinoć, to smo čuli? - upitao je Bora.

- Mi se nismo ljubili i nikada se više nećemo ljubiti. Konflikt je nastao kada sam ja tražio poligraf, ima to što sam se ja video sa ženom, ja sam njena najveća greška, ja to prihvatam. Da ima ljubavi, ovo se ne bi dešavalo. To ni sad, ni nikad nije bila ljubav. Ja ću se svojoj porodici svakako vratiti, ženi ne, ona ne želi da me vidi, jer sam voleo ovu ženu pored mene - dodao je Edo.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar/youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Dragana, Zilha, Edis

- Ja sam iskorišćena ovde - dobacila je Dragana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

10.06.2020 17:24

I treba da se vrati porodici i pokuša da ispravi ono što je uprljao. Deca mu nisu mala. Zapamtiće to i imaće psihičkih problema. Treba brzo da deluje da smanji štetu.