Udruženje samohranih roditelja šokiralo priznanjem: Edo obezbedio ljubavničinog sina, svoju decu ostavio bez dinara!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zadruga

10.06.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edo Fetić postao je deo rijalitija "Zadruga" kada je ušao sa ljubavnicom Draganom Mitar, a iza sebe ostavio troje maloletne dece i suprugu Zilhu Fetić. Prema rečima Udruženja za samohrane roditelje "Zajedno", koje pruža pomoć majkama u ovakvim situacijama, Novopazarac je ženu ostavio bez para i u dugovima, a isplivali su detalji golgote kroz koju su Fetići prošli zbog dvostrukog života koji je vodio.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Edo i Dragana

Edo Fetić postao je deo rijalitija "Zadruga" kada je ušao sa ljubavnicom Draganom Mitar, a iza sebe ostavio troje maloletne dece i suprugu Zilhu Fetić. Prema rečima Udruženja za samohrane roditelje "Zajedno", koje pruža pomoć majkama u ovakvim situacijama, Novopazarac je ženu ostavio bez para i u dugovima, a isplivali su detalji golgote kroz koju su Fetići prošli zbog dvostrukog života koji je vodio.

Na sve ovo na ročištu koje je održano Osnovni sud u Novom Pazaru doneo je sramnu presudu u kojoj je odbio da se od honorara koji Fetić ostvaruje učešćem u rijalitiju isplati izdržavanje za decu.

- Muž Zilhe Fetić porodicu je ostavio bez ikakve finansijske pomoći i podrške i pre ulaska u rijaliti, tačnije od septembra meseca, kada je Zilha napustila porodični dom sa decom, iako je bio početak školske godine. Za sve troje dece, od kojih dvoje idu u školu, a treće u privatnu predškolsku ustanovu, trebalo je obezbediti sve ono što je potrebno kako bi se zadovoljile njihove potrebe - rekli su iz Udruženja samohranih roditelja i jednoroditeljskih porodica "Zajedno", pa dodali:

Foto: instagram.com/zzilhaaa
Zilha Fetić

- Pratimo i ceo sudski proces koji se vodi pred Osnovnim sudom u Novom Pazaru, gde je predata tužba za razvod braka, kao i privremena mera za izdržavanje dece, gde je Zilha tražila 40 odsto od honorara koji njen muž Edis Fetić zarađuje učešćem u rijalitiju "Zadruga". U tom trenutku bio je to njegov jedini izvor prihoda, a računajući na to da on tokom učešća u rijalitiju nema nikakvih izdataka, da mu je sve obezbeđeno i da je po zakonu imala pravo da traži i 50 odsto od honorara, što je i zakonski maksimum.

Javnost je upoznata da Zilha i Edo poseduju firmu "Sport femili d.o.o.", u okviru koje posluju bazeni i teniski tereni i koji rade u letnjim mesecima. Prošle godine, iako su jako dobro poslovali, Zilha i deca nisu videla jedan jedini dinar!

- Zilha Fetić je bila primorana da blokira sve račune da bi barem nešto od novca, koji je očigledno trošen u druge namene: finansiranje ljubavnice, plaćanje i opremanje stana, finansiranje izdavanja pesme, spota, finansiranje rođendana sina ljubavnice, izdržavanje, sačuva za svoje troje dece. Međutim, njen suprug je uspeo da i nakon predate tužbe podigne sav novac sa računa jer je sudija kod koje se vodio predmet navodno zakasnila sa donošenjem privremene mere.

Edis je izjavio javno da je finansijski obezbedio svoju porodicu, što je neistina. Nakon blokiranja računa uplaćeno je 10.000 evra, koje nije mogao da podigne bez Zilhinog potpisa, koji je ona dala, pod uslovom da ona uzme svoju polovinu. Edis Fetić je bio u obavezi da svojih 5.000 evra da kao doprinos za izdržavanje njihovo troje maloletne dece. Međutim, on je od tog novca platio ljubavnici unapred kirije za stan i deo je dao za izdržavanje njenog sina. Znači da on nije ništa ostavio deci, već je svoj deo novca dao za izdržavanje sina svoje ljubavnice Jovana.

- Ono što je nas, kao udruženje, šokiralo i razočaralo jeste činjenica da njegova porodica za sedam meseci nije pružila nikakvu finansijsku pomoć i podršku niti su barem jednom kontaktirali sa Zilhom da je pitaju da li im je nešto potrebno. Prošle godine Edo je sa Draganom Mitar i njenim sinom bio na skupom letovanju u Hrvatskoj, pa je porodica otišla na letovanje u Tursku, dok su Zilha i njena deca ostala kod kuće bez letovanja, a navodno je sve plaćeno od novca koji pripada i Zilhi i njenoj deci - izjavili su iz udruženja.

Sud odbio odluku da se deci isplati alimentacija

Sud je navodno odbio odluku da se deci isplati alimentacija iz Edovog honorara od rijalitija, već da se novac isplaćuje od nekretnine upisane na Fetićevo ime:

- Nažalost, Osnovni sud u Novom Pazaru je doneo, po nama, sramnu presudu u kojoj je odbio da se od honorara koji Fetić ostvaruje učešćem u rijalitiju isplati izdržavanje za decu. Suma koja je određena za izdržavanje dece je bila nedopustivo niska u odnosu na njihove potrebe i uzrast, kao i odluka da se taj novac isplaćuje od nekretnine koja je upisana na Edisa, iako je poznato da ta nekretnina posluje isključivo i samo leti, kada je sezona. Nejasno nam je kako je postupajuća sudija mogla da dozvoli da šest meseci troje maloletne dece izdržava samo jedan roditelj i da budu ugroženi kako od oca, zbog njegovog skandaloznog ponašanja, iako je svestan činjenice da je 24 sata izložen javnosti i kamerama pred milionskim auditorijumom tako i od institucija koje treba da štite interese njegove dece.

Zilhi zaplenili platu

Čim je Edo napustio porodicu, nju i decu, Zilhi je plata rasparčana na rate, dugove i ogromne obaveze za stan u koji se preselila sa decom.

Fetićeva se sa decom uselila u prazan stan, gde je trebalo obezbediti barem najosnovnije uslove za život, a što njena plata, koja je već bila opterećena ratama kredita, koji je uložen za potrebe zajedničke firme sa Edom, ratama korišćenja kreditnih kartica i čekova, nije mogla da pokrije. Ona je sve to morala nekako da nadoknadi od pomoći svoje primarne porodice, kao i zaduživanjem. Zilha takođe još isplaćuje rate za stvari koje je kupovala kako bi opremala stan u porodičnoj kući, u kojoj je živela sa Edisom i decom i koji sada koristi njegova porodica, a sve to od njene plate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Branko

10.06.2020 11:50

Ovaj Edo obruka ceo Novi Pazar i okolinu.

Odgovori 10 0
Brka

10.06.2020 11:52

I životinje brinu o svom podmlatku. Samo Edo ne brine. Obezbedio tudje švalerkino dete a svojoj deci ostavio mrvice. Doveo porodicu u finansijske dugove.

Odgovori 11 0