(VIDEO) Rođenje Veljkovog sina glavna tema u "Zadruzi": Lunino pitanje o Bogdani izazvalo opštu pometnju!

Autor:

Zadruga

07.06.2020

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani, koja je već tri godine u rijalitiju, bila je dobra drugarica sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom Svetlane Cece Ražnatović, a kako je Anabela otkrila Cecin sin Veljko, koji je pre nekoliko dana postao otac, bio je prva ljubav njene ćerke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Zbog čega si se interesovala da li se Veljkova žena porodila? - glasilo je jedno od pitanja koja su pristigla za Lunu.

- Pričala sam sa Mirkom o Anastasijinoj pesmi, pa sam pitala i da li se Bogdana porodila. Nikakva loša namera, ja imam potrebu da pričam o njoj (Anastasiji), to je osoba koja mi nedostaje u životu. Bila mi je jako bitna, pitala sam Mirka za nju, pa sam pitala i za Bogdanu - odgovorila je Luna.

- Mnogi će posumnjati da nikad nisi prebolela tu priču - prokomentarisao je Darko.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILUTINOVIĆ/ Č. VUKOJIČIĆ
Veljko Ražnatović i Luna Đogani

- Nema veze sa tim, to je bilo pre 100 godina, to je bilo baš kada je Mirko došao. Ja očigledno treba da pazim na svaku reč, ispada da nikoga nisam prebolela. Mogu samo da ćutim i da sedim. Da, zanimalo me je, pratila sam sve to napolju. Bilo je više vezano za Anastasiju. Muka mi je više od svega toga, ispada da volim sve, samo ne Marka. Biću kao Leposava, volela bih da me Veliki šef poduči kako da se ponašam - dodala je Đoganijeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading