(VIDEO) Sad me voliš, a kad izađeš ćeš me šutnuti! Janjuš ljubomorisao Maji jer je spomenula bivšeg dečka, pa je oduvao: Idi kod njega!

Autor:

Zadruga

07.06.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je tokom "Igre istine" rekao da ne zna kako bi se ponašao kada bi ugledao svoju ženu u "Zadruzi", a zatim je nakon sastanka otišao u sobu za rehabilitaciju. Tamo je legao u krevet zajedno sa Majom Marinković, a onda su oni pričali o njenom bivšem dečku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

- Ne znaš kako je to bilo... Ne znaš majke mi.. Pričali smo tu u ekonomskom. Kakve to veze ima s tim? - rekla je Maja.

- Praviš me budalom. Ne mogu da se setim, ali znam da si rekla da si sve vreme bila sa ovim i onda si u jednom trenutku počela da se viđaš s bivšim dečkom. Jesi rekla tako? - rekao je Janjuš.

- Bože me sačuvaj! Ja sam ti pričala kako smo se smuvali - rekla je Maja.

- Idi kod bivšeg dečka. Sa mnom nećeš ostati - rekao je Janjuš.

- Ja volim tebe - rekla je Maja.

Sad me voliš, a kad izađeš.... Ja sam mnoge stvari radio, ali nikad nisam pričao to - dodao je on.

- Ti si ljubomoran! Mentolu! Da li je moguće? Ti si ljubomoran. Kakve to veze ima sa mojim bivšim dečkom? Što si me zavoleo, ako sam ja najgora? Ja volim tebe. Što kažeš da će da me boli k*rac kada izađem? - rekla je Maja.

- Nisam, majke mi! I da nema veze s njim, svakako će da te boli k*rac. To je instinkt - izjavio je Janjušević.

- Ja sam uništila život zbog sebe, a i ti si svoj! - rekla je ona.

- Šta ti ti uništila? Realno? - pitao je Janjuš.

- Prvo, zaljubila sam se u tebe koji si oženjen, što sam se mazila s tobom koji si oženjen, što sam imala s*ks s tobom koji si oženjen, što sam i dalje s tobom, što sam osuđivala devojke da su k*rvetine, a ja sam s tobom koji si oženjen. I sad mi govoriš da ću da se pomirim s bivšim dečkom samo zato što sam ti rekla da sam se videla s njim - rekla je Maja.

- Da ovde ima neki slobodan muškarac, ti bi bila s njim! - rekao je Janjuš.

- Ti mene ne poznaješ! Ti misliš da sam ja neka laka devojka. Ja sam prošle godine bila sa Markom Miljkovićem, a povezivali su me sa Markom Markovićem, sa Lazarom, sa Borom... A ja sam bila samo sa Miljkovićem. U Takija ti se kunem, da sam se u Zadruzi 2, poljubila isključivo sa Markom Miljkovićem i Borom koji me je nahvatao na foru. S Markom Markovićem sam bila potrčko - pravdala se Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading