Skandal zbog Lunine izjave o "pipkanju": Socijalna služba upala Andreju Atijasu u stan!

Autor: Svet

Zadruga

06.06.2020

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle reči koje je Luna Đogani izgovorila pred kamerama rijalitija "Zadruga", o tome da ju je očuh Andrej Atijas "pipkao i molio", na vrata njegovog doma je zakucao centar za socijalni rad.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Andrej Atijas

- Iskreno, bio sam baš iznenađen, ali ljudi su bili skroz normalni, kulturni, objasnili su mi da su došli da provere kakav odnos imam sa Ninom (mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija), da li je dobro - počeo je priču Atijas.

- Sve to se desilo zato što je Luna imala u rijalitiju lapsus kada je rekla da sam je pipkao ili šta već. Posle se ispravila, ali džabe. Onda me je Gagijeva sestra napala u medijima, kao, ko zna šta radim Nini, digla se opšta frka - dodao je Andrej.

- Oni su sa Ninom nasamo popričali u sobi. Pitali su je kako je, da li je sve okej, da li postoji neki problem i otišli. Bili su jako pristojni, ali su po prijavi morali da dođu. Ustanovili su istinu, da Ninu, baš kao i Lunu, gledam kao svoju decu, kao Blankicu - dodao je Andrej.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Bolesno je šta je ispalo od tog lapsusa. Nađa Đogani, (Gagijeva sestra) je dobila od mene tužbu za klevetu, baš kao i Gagijev brat Hamid, odnosno Đole Đogani. Dobili su i po krivičnu prijavu - zaključio je Atijas, koji je potom otišao sa Ninom u Hrvatsku, u Rovinj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading