Marko će ih pobiti! Isplivao snimak pornića: Gastoz prangija Lunu u WC-u!

Autor: Star

Zadruga

05.06.2020

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su mediji objavili da se pojavio pornić Lune i Gastoza, koji se prodaje za 10.000 evra, beogradskim medijima javila se devojka koja tvrdi da je gledala snimak i da je sporne noći bila u društvu sa Đoganijevom i Gastozom koji su se snimali u toaletu kafića!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/youtube.com/printscreen
Luna i Gastoz

Kako je otkrila, vrela akcija u WC-u traje 11 minuta, a taj snimak je nastao samo nekoliko dana pre nego što je Luna ušla u rijaliti da bude sa Markom.

- Te noći u kafiću se svašta izdešavalo i Marija Ana zna sve detalje jer je i ona gledala snimak iz WC-a! Ja sam pogledala samo prva dva minuta na kom se vidi kako se Luna i Gastoz ljube i vataju u maloj kabini, a ceo snimak traje 11 minuta. Ne znam čijim je telefonom snimao, ali pretpostavljam da je njegovim, pa me ne čudi što je taj snimak procurio. Gastoz svuda ostavlja svoj mobilni pošto veruje svojim prijateljima, ali ga mnogi samo koriste i ne žele mu dobro. To je sada i sam shvatio dok je boravio na Tajlandu jer niko od njih nije hteo da mu pošalje ni 100 evra da preživi. Kako sam videla na snimku, Luna je znala da je Gastoz snima, ali su oboje malo više popili te noći u kafiću, pa nisu ni bili svesni posledica. Samo su im proradile strasti u tom trenutku - kaže devojka koja je molila da joj se ne pominje ime.

S obzirom da je u tom kafiću sporne noći bila i Marija Ana Smiljanić beogradski mediji kontaktirali su i nju, kako bi proverili šta ona zna o tome.

RepublikaFoto: instagram.com/marija_ana_smiljanic
Marija Ana Smiljanić

- Ja sam tu famoznu noć o kojoj se toliko priča već bila u kafiću dva sata pre nego što je Luna došla. Mene ja Gastoz pitao da li da je zove i ja sam rekla da sa tim nemam problem, jer znam da su se oni baš često viđali, sve vreme dok je bila sa Markom, Luna se viđala i sa Gastozom. To znaju svi iz našeg društva. Tu noć kada je došla u kafić i kad su završili u WC-u, mi smo svi pili i zezali se. Onda je ona u neko doba sa Gastozom otišla u toalet i nije je bilo punih 15 minuta - priča Marija Ana i dodaje:

- Neka ona objasni šta je radila sa Gastozom sama u WC-u, ja zaista ne znam, nisam bila unutra sa nima, ali sam ovih dana čula neke priče o porniću. Ubeđena sam da Marku o tome ništa nije rekla, pa neka joj je Bog u pomoći kada on sazna. Mene više neka ne spominje, bolje da svom momku ispriča sve i da Gastoza više ne vređa, jer ju je on najviše zaštitio - završava Marija Ana koja kaže da će Lunu tužiti za sve što je o njoj iznela.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/AmiG Show
Luna, Marko, Gastoz

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading