Anabela raskrinkala Slobu: Pisao je Luni pre Zadruge, upozorila sam ju je da je oženjen!

Autor:

Zadruga

05.06.2020

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo ovako...

Foto: youtube.com/ informator
Anabela Atijas

Anabela Atijas u dvorištu je, podstaknuta aferom Janjuša i Maje, počela da priča o vezi njene ćerke Lune Đogani i Slobe Radanovića.

- Mi smo sedeli i došla je Ceca sa decom, a on (Veljko Ražnatović) je bio njena prva, ona klinačka ljubav. I ona se toliko uznemirila kad ih je videla. A tu za stolom prekoputa nje vidim sedi Sloba i čačka telefon. I ja ga zamolim da je pozove da plešu, jer ona je bila na ivici da zaplače - počela je Anabela.

Atijasova je objasnila da je ona Radanovića pre toga znala površno sa emisija i snimanja raznih i da nije imala pojma ni da ima devojku. Kako je istakla Anabela, to je bilo dve godine pre rijalitija i Luna posle tog plesa Slobu nije ni pomenula.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba i Luna

Ipak, otkrila je da je Sloba slao Luni fotke kako se sprema za Zadrugu i tada posumnjala da je Radanović muva, te da joj je tada Atijasova skrenula pažnju da se ne petlja sa njim u rijalitiju:

- Ja joj kažem, "Nemoj slučajno, da ti nije na pamet palo da imaš nešto s njiim, je l' ti znaš da se on nedavno oženio?" i ona kao, "Ju, ju, ne daj Bože" - kazala je Atijasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading