(VIDEO) Isplivao necenzurisani snimak: Anabela uradila sramnu stvar, niko ne može da veruje šta vidi!

Autor:

Zadruga

04.06.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je već tri godine u rijalitiju "Zadruga", te je obeležila sve tri sezone svojim učešćem, kako ljubavima, tako i dramama. Ova sezona je posebno aktuelna, jer su tu i Anabela Atijas i Gagi Đogani, koji imaju neraščišćene račune iz svog braka, te mnoge stvari isplivavaju, navodno Gagijevo nasilništvo, a opet u centru svega je Luna, koja je između "dve vatre".

RepublikaFoto: Prntscrin
Anabela Atijas

Sinoć je bila rasprava za vreme emisije "Pitanja gledalaca", te je Anabela napala Gagija da nije mogla da priđe i čestita svojoj ćerki pobedu u drugoj sezoni zbog porodice Đogani.

Isplivao je video tog finala i vidi se tačno šta se dogodilo.

Na samom proglašenju, voditeljka Dušica Jakovljević, je pozvala porodice da se okupe oko Marka Miljkovića i Lune Đogani, te je trebalo da bude proglašeno za pobednika jedno od njih dvoje. Markova majka je zagrljena stajala sa sinom, a Anabela je pored Lune. Kako je Gagi došao pored svoje ćerke, tako se Anabela pomerila, te više nije bila u kadru.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Nakon proglašenja pobede, Gagi je grlio Lunu, a prišao je i njen brat, Adam Đogani, tako da nije baš da Anabela nije mogla da priđe da čestita pobedu ćerki od porodice Đogani, kako je sinoć navela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading