(FOTO) Haos se sprema: Naša popularna pevačica najavila ulazak u "Zadrugu 4", ovo su njeni uslovi?!

Autor: Star

Zadruga

03.06.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić nije dugo bila u rijalitiju, pa je mnogi očekuju u "Zadruzi 4", međutim, ona kaže da ima drugačije planove, ali i da joj niko od takmičara nije izazov. Podsećamo, pevačica je učestovala u više rijaliti formata, a neki od njih su "Dvor" i "Farma".

RepublikaFoto: Promo foto

- Uopšte ne razmišljam o ulasku u rijaliti, jer moji fanovi nisu za to, a ja iskreno trenutno imam neke druge prioritete vezane za muzičku karijeru. Kao gledalac volela bih da vidim poznate ličnosti kako se bore za parče hleba i glavnu nagradu. Ovo što sada prikazuju je totalno neinteresantno, jer od 50 učesnika poznajem samo dvoje, što je poražavajuće. Zato sam za to da se okupe pobednici svih rijalitija i da se oni takmiče. Da to bude neka jaka ekipa - priča Maja, ali ne krije da postoje uslovi na koje bi ipak pristala.

- Kada bi to bio pravi VIP rijaliti, kada bi se borili Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac, Marina Perazić, Miloš Bojanić, Nigor i Viktorija. E oni bi mi bili izazov. Tada bih i ja pristala, ovako nikad više. A verujem da mnoge moje kolege pevači razmišljaju baš kao ja, jer niko neće da se upliće sa ovim nikogovićima, starletanima i da ne kažem s kim još. Zašto bi se mi koji ipak imamo karijere iza sebe spuštali na ovaj nivo koji vlada po rijalitima - iskreno je rekla Maja.

RepublikaFoto: instagram.com/majanikolic_singer
Maja Nikolić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

04.06.2020 08:24

Svi je znamo kao zlu osobu.