Anabela pokušala da se ubije?!

Autor: Informer

Zadruga

03.06.2020

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

-U poslednjoj se oprostila od njega, izvinila se za sve loše što je uradila i poručila da će on zauvek ostati njena najveća ljubav, a zatim isključila mobilni."

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela

Anabela Atijas navodno je pokušala da se ubije pre "Zadruge". Bila je u tako lošem psihičkom stanju da je pomešala alkohol sa gomilom tableta u nameri da okonča život.

Odlučila se na ovaj korak dok je njena ćerka bila u "Zadruzi", a ona prolazila kroz razvod.

- Anabela je jedva preživela prvu Zadrugu i Luninu aferu sa Slobom, a tokom druge stanje joj se pogoršalo. U istom periodu ju je Andrej napustio i iselio se iz stana. Počela je da pije više tableta za smirenje, čak i da ih meša sa alkoholom. Kap koja je prelila čašu bila je svađa Marka i Lune u rijalitiju posle koje je Lepi Mića dodatno izvređao Lunu. To je dovelo Anabelui do nervnog sloma pa je odlučila da digne ruku na sebe. Popila je litar alkohola sa šakom sedativa", otkriva sagovornik za "Hit".

Od sigurne smrti u poslednji čas Anabelu je spasao Andrej Atijas.

- Dok je te noći bila u nervnom rastrojstvu slala je poruke Andreju. U poslednjoj se oprostila od njega, izvinila se za sve loše što je uradila i poručila da će on zauvek ostati njena najveća ljubav, a zatim isključila mobilni. Andrej je shvatio da nešto nije u redu pa je seo u auto i odjurio kod nje u stan. Zatekao ju je u nesvesti i panično pozvao hitnu pomoć. Lekari su brzo stigli, odvezli je u bolnicu i uspeli da joj spasu život"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading