Janjuš u suzama zbog Marinkovićeve: Ubiću i Maju i sebe ako ispriča da smo imali se*s!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je plakao jer zna da će Maja Marinković ispričati na poligrafskom ispitivanju gde i kada su njih dvoje imali seks u "Zadruzi".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Učesnici rijalitija "Zadruga 3" već neko vreme podižu prašinu odnosima koji se odvijaju pred kamerama TV Pink. Starleta je uspela da zavede oženjenog košarkaša, a onda ga ja navela na seks, uz obećanje da nikada nikome neće reći gde i šta su radili. 

Upao je u mrežu njenih bolesnih ideja, zaveden i zaluđen, misleći da ona nikada neće progovoriti o tome. Sada je rešila da sve kaže na poligrafu, što nikako neće biti dobro po njega jer je svestan da mu žena Ena neće dati da vidi ćerku Krunu ukoliko odgovor na pitanje da li su imali seks bude potvrdan.

Maja: Imali smo sve, od orala, vatačine, seksa, ljubljenja... Odličan je ljubavnik ako ništa drugo

- Janjuš je očigledno zaboravio gde se nalazi, da ima ženu i dete koji ga gledaju. Maja je njegov tip žene, on voli tako ružnjikave, ali zgodne, bezobrazne i drčne žene. Kako nije imao seks nekoliko meseci, nije ni čudo što je upao u njene kandže. Ona je imala ideju da se proslavi i da se ceo rijaliti jednog momenta vrti oko nje. Nema gde nije pokušavala i nije upalilo. Želela je da ima priču kao Luna što je imala sa Kijom i Slobom. "On je glupson, ima da ga sje*em samo tako. Ima da ga zaludim da neće znati gde se nalazi. Šta me briga za njegovu ženu i ćerku. Ja im nisam niko ni one meni. Janjuš će biti moje zamorče", rekla je ona jednom prilikom - kaže izvor blizak produkciji koji svakodnevno ima kontakt sa zadrugarima i poveravaju mu se kada su njihovi problemi u pitanju.

- Maja je skakutala oko njega, mamila ga i na kraju namamila. Prvo kao drugarica, pa onda malo više od toga, pa je na kraju došlo do seksa. Sve se desilo jedne večeri kada je bila žurka u kazinu i kada su bili pevači sa estrade. Maja je znala da tada kadar neće biti na njima. Odvukla je pijanog Janjuša u njen dobro ispitan štek. "Bio je obeznanjen, ali mu se digao čim sam jezikom prešla preko njegovog vrata. Imali smo sve, od orala, obostranog, vatačine, seksa, ljubljenja... Odličan je ljubavnik ako ništa drugo. Nisam videla da oseća grižu savesti što je*e mene dok ga žena i dete čekaju kod kuće", otkrila mi je Maja nakon što su imali seks. Gledala sam je izbezumljeno jer je bila tako hladna i stamena - nastavlja izvor blizak produkciji, a onda otkriva da je Janjuš svestan da će Maja sve ispričati na poligrafu, koji sledi.

- On se trese i plače, priča sa psihologom o svemu. Nemoćan da bilo šta promeni i ubedi Maju da ćuti, rešio je da pobegne iz "Zadruge". Ona je trčala za njim jer je znala da ako on ode, od njene priče nema ništa, neće imati takav efekat. Janjuš je jako loše, plače, udara sebe u glavu, čak je pretio da će zadaviti Maju golim rukama ako bude rekla bilo šta što će uništiti njegov odnos sa ženom Enom. "Ja ću da odrobijam ovu drolju ako bude ispričala šta i gde smo radili. Takve žene ne treba da žive ni dana. Htela je samo seks, a sada hoće sve. Sada glumi da me voli, a znam da želi samo publicitet. Presudila je i sebi i meni ako bude pisnula. Upozorite je da neće biti dobro. Kada izađemo napolje, čeka je kazna", izustio je on u nervnom rastrojstvu - završava izvor Rijalitija koji je želeo da ostane anoniman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Slavko

02.06.2020 11:14

Laž na laž pa ispada laž na kvadrat, pa na kub .......

Odgovori 11 0
Biljana

02.06.2020 11:23

Sada i Janjušević laže da bi bio glavni dasa.

Odgovori 11 0
Milan

02.06.2020 13:36

Lažni rezultati sa poligrafa kao kod Zole.

Šola

02.06.2020 13:40

Više verujem svojim očima nego vašem poligrafu.