Tijana Ajfon upoznala Lunu sa bogatim biznismenom: Prodavala je za se*s, Đoganijevoj nije rekla da uzima keš!

Autor:

Zadruga

02.06.2020

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani bila je žrtva starlete Tijane Ajfon, koja ju je jednom prodala bogatom biznismenu i bez njenog znanja uzela novac za ono što je ona imala s njim, saznaje Rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna Đogani

Otkako je pre nekoliko dana Tijana uhapšena u Bosni sa 23 kriminalca i devet devojaka, među kojima su bile i maloletnice, a koje je odvela na privatnu žurku kako bi uz drogu imale seks sa klijentima, klupko je počelo da se odmotava.

Tako je Rijaliti došao do dobro proverenih saznanja da je pobednica "Zadruge 2" kontroverznu crnku upoznala preko Nenada Marinkovića Gastoza, koja je s njim odlična drugarica. Anabelina ćerka bila je oduševljena njenom energijom, izgledom i time kako je sposobna da zaradi pare za lep i lagodan život. U muzici joj nije išlo, snimala je spotove i ulagala pare zarađene u "Zadruzi", ali se pare nisu vraćale i uloženo je odlazilo uprazno. Onda je Ajfonka predložila blogerki da je upozna sa bogatim biznismenom kome se navodno Luna mnogo svidela.

Tijana: Ona misli da neko želi da je sluša, a nije svesna da matorci hoće samo da je kresnu. Uzeću za nju 1.000 evra

RepublikaFoto: Srpski telegraf

- Sve se odvijalo u vreme kada je Marko Miljković već bio u "Zadruzi", a Luna ostala sama, praznog džepa, razočarana u ljubav i ljude. Nije znala šta da radi ni kako da se ponaša. Posla nije bilo, a pesme su bile snimljene, bilo je mnogo dugova koje je trebalo otplatiti. Tijana je nju vrebala jer je znala da je sada megapopularna, a znala je neke muškarce koji se lože na nju i spremni su da daju sve samo za večeru sa Lunom. Danima ju je zivkala, pokazivala joj je kako svakoga dana dobija skupe poklone, a ne radi ništa, da joj galantna gospoda poklanjaju sve samo za druženje s njima - počinje priču izvor Rijalitija, odnosno devojka koja je takođe bila Ajfonkina žrtva i zna sve vezano za ovu priču. Ona nam dalje otkriva kako je sve teklo.

- Luna je poklekla, videla je raskoš kod Tijane, a nije imala pojma šta joj se sprema. "Glupača, ima da zaradim pare na njoj, a neću ni da trepnem. Ona misli da neko želi da je sluša, a nije svesna da matorci hoće samo da je kresnu. Ima da uzmem 1.000 evra za nju, a ona neće ništa da dobije jer je nasledila inteligenciju na tatu Gagija", rekla je Tijana kada je videla da Luna grize mamac i da je spremna da zaigra njenu igru. Odvela ju je u izlazak s njom, a unapred je dogovorila dolazak s jednim biznismenom. Njemu je rekla da će Luna biti tu i da spremi dobru lovu jer samo tako može da se druži sa njom. Taj galantni gospodin nije oklevao. Ajfonka je stavila hiljadu evra u džep, obećavši mu Lunu Đogani - nastavlja izvor Rijalitija ovi skandaloznu priču, mračnu tajnu Gagijeve naslednice koja je nasamarena po ko zna koji put.

 Sve se odvijalo u vreme kada je Marko Miljković već bio u "Zadruzi", a Luna ostala sama, praznog džepa, razočarana u ljubav i ljude

- Naivna Luna je igrala kako Tijana svira. Ona joj je rekla da razmeni kontakt sa tim biznismenom, koji će joj pomoći oko novog spota, pesme i marketinga. Luna se viđala s njim nekoliko dana, ali on nije spominjao ni pomoć ni ništa slično. Kada je uzela lepe pare, Tijana je šutnula Lunu kao poslednju krpu. Blokirala ju je na svim aplikacijama kako ne bi morala da joj objašnjava ništa. "Glupača je mislila da mene ona zanima kao drugarica. Balava Đogajka nema pojma da sam na njoj zaradila evriće. Đavo nek je nosi od mene daleko", rekla je Tijana nakon što je nasamarila Lunu - završava izvor Rijalitija. Luna nikome za ovo nije smela da kaže, čak ni majci Anabeli. Kada je shvatila da od para nema ništa, prihvatila je poziv produkcije za odličan honorar i opet je postala deo "Zadruge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

03.06.2020 20:52

Luna je bila zadovoljna i bez para.