(VIDEO) Pronašla ga izbodenog na plaži: Tara ispričala kroz kakvu je traumu prošla na moru kada je on ubijen!

Autor:

Zadruga

31.05.2020

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov svojim cimerima prepričala je situaciju kada je na moru u Grčkoj kupila velikog gumenog flaminga za vodu kom je dala ime Điđi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov

- Krenule nas dve po cigare i vidimo flaminga, ali znaš koliki je, kao pet tebe. I Jana kaže "Koliko god da je, ja ne dajem dinara". I ja pitam koliko je on prvo kaže 100 evra, ja pitam "koliko", on kaže "osamdeset" i na kraju mi prodao za 50 evra. Nazvala sam ga Điđi - počela je Tara da prepričava ovu anegdotu.

- Ja sam ostavljala na plaži jer svi su znali da je moj, kod tog druga u bič baru. I odjednom bilo neko nevreme i vadili smo stolice i stolove iz vode, pa smo morali da sklanjamo Điđija u ostavu - objasnila je Tara.

- Simon srče espreso i izbegava moj pogled i kaže mi da je Điđi umro, da ga je neko ubio. A Điđi izboden skroz. Ja se pitam ko je bolestan da izbode flaminga - prisećala se Tara traumatičnog dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading