Puklo ko bomba! Zlata posle toliko vremena otkrila: Bila sam mu ljubavnica 5 godina, čuvala sam mu brak!

Autor:

Zadruga

30.05.2020

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović (57) priznaje da je pet godina bila ljubavnica! Pevačica kaže da je imala aferu s oženjenim, ali napominje da je pazila da mu ne upropasti brak!

 

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY
Zlata Petrović

 

- Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda.

Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Nije me zanimalo da li je neko bogat ako mi je lepo pored njega. Sama zarađujem i imam dovoljno za sebe. Nisam tražila da mi neko kupuje bunde i automobile! - rekla je Petrovićeva.

Folkerka je bila velika zavodnica, ali tvrdi da se smirila.

- Nijedna žena ni muškarac nisu dobili diplomu jer su dobri u spavaćoj sobi. Nisam fatalna kao što neki pričaju. Možda sam takva bila u mladosti, ali kako idu godine, sve više se smirujem - kaže Zlata i dodaje:

- Već neko vreme pored sebe imam jednog muškarca. Skrasila sam se! Imala sam burne veze i raskide, pa sam naučila da više ništa ne planiram. Sad sebi kažem: "Neka traje koliko traje" i ne nerviram se ni oko čega! - kaže Zlata. 

Zlata Petrović se četiri puta udavala. Prvi put sa 14 godina, ali je posle dve godine pobegla od muža. Drugi Zlatin suprug bio je harmonikaš, ali ni taj brak joj nije potrajao. Potom se udala za Hasana Dudića, s kojim ima sina Mikija. Posle razvoda od pevača počela je da se viđa sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom. I tu vezu su krunisali brakom, dobili su sina Jovana, a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Opalac

30.05.2020 15:24

Sta je ovo? Nijedna postena supruga da se javi, da se zgrozi i iskritikuje Zlatu? Ne mogu da verujem!

Odgovori 11 1
Rade

30.05.2020 18:27

Pa svima je poznato ko je i kakva je Zlata. Šta tu ima da se priča?

kiki

31.05.2020 20:07

preteca starleta

Dana

01.06.2020 11:58

Tako i treba. Jedan se otegao, drugi se protegao. Kada prodju emocije - sad adio .