Imaju tajni plan: Zapanjićete se kad čujete zašto su Mirko Gavrić i Ivana Krunić ponovo ušli u "Zadrugu"!

Autor: Star

Zadruga

30.05.2020

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na veliko iznenađenje mnogih u Zadrugu su ponovo ušli Mirko Gavrić i Ivana Krunić! I dok su se neki radovali što ih vide, Marku Miljkoviću i Banetu Čolaku nimalo nije bilo svejedno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić i Ivana Krunić

Mirko je Miljkoviću odmah vratio milo za drago davši mu dve hiljade dinara na ime navodnog Anabelinog duga za koji joj je danima dušu vadio, dok je Ivana zapretila da će izneti sve tajne o Banetu. U svakom slučaju, i Gavrić i Krunićeva u rijaliti su se vratili spremni ko zapete puške da se osvete svima koji su im stali na žulj!

- Mirko je ogorčen na Marka Miljkovića jer mu je Anabela najbolja drugarica. On se vratio u rijaliti samo da bi nju zaštitio. U međuvremenu se dosta raspitivao o Marku, prikupio je i neke dokaze… Ali za sada mudro ćuti, ali ako Marko krene na njega, biće gusto! Uopšte više neće da ćuti, pogotovo ne Marku i Gagiju. On je Anabeli i naglasio da ima mnogo informacija o Miljkoviću. Čak je rekao da će i sa Lunom da uđe u konflikt ako stane na stranu svog dečka. Ma, Marku neće biti lako ovih mesec dana. Čak zna i za devojke sa kojima se Marko viđao u međuvremenu… A ovamo govori da je samo sa Lunom bio i krije kao zmija noge sve svoje ispade i afere - kaže izvor blizak Mirku i dodaje da je i Ivana ušla kao zapeta puška da se osveti Banetu:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

- Ivana se vratila samo da bi uništila Baneta. Smatra da je bila glupača koja je ćutala i ispalo je da je ona devojka koja nema stav i mišljenje. Naoštrena je samo tako, tvrdi da Banetu neće biti dobro kad ona razveže jezik! Postoje neke tajne koje ona zna, a koje bi Baneta mogle mnogo da ukanale. Sve u svemu, Marka i Baneta, ali i Gagija čeka pravi pakao budući da i Gavrić i Ivana samo njih imaju na nišanu - priča izvor.

Pre nego što će se vratiti u rijaliti,  Ivana i Mirko su potvrdili da su potkovani i da neće odustati od osvete!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane i Ivana

- Mislim da ne očekuju nekog novog Mirka, ali stvarno nemam nameru da sedim i klimam glavom. Sve dok sam katastrofalnih stvari koje je Gagi činio Anabeli, dok s druge strane Lunu smatram svojim detetom i ne mogu da dopustim da Marko i nju i Anabelu dovodi do nervnih slomova. Gledajte, pa ćete videti koliko toga znam - naglasio je Mirko, dok je Ivana rešena da Čolaka postavi na svoje mesto:


- Pre svega moram da rešim sa Banetom šta imam, ali i da pokažem da nisam devojka koja gazi preko mrtvih zarad karijere kako su neki rekli, te da imam i te kako stav o svemu - rekla je Krunićeva!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veronika Star

06.06.2020 07:53

Od ovo dvoje ne zna se ko je gori, dali mlohavi vetar koji se vratio kao drveni advokat Razije Bukve ili ova spodoba koja ne zna da li je dosla da li posla. Oboje su zanimljivi kao moja baba posle vecere, a bolje da su se bavili sopstvenim zivotima nego tudjim.