ANĐELA: Vratila bih se i ponovo prebila ološa!

Autor: I. Tubin - G. Doljančević

Zadruga

18.10.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti "Zadruga" iz dana u dan gledaocima priređuje brojna iznenađenja, međutim, ponekad se situacija otrgne kontroli. Tako je Anđela Veštica preksinoć krvnički pretukla Jelenu Golubović, zbog čega je odmah diskvalifikovana iz daljeg takmičenja. Po izlasku iz rijalitija, Veštica je za Srpski telegraf ispričala šta se tačno dogodilo.

RepublikaFoto: instagram.com/andjela_vestica
Reperka je nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga" otkrila da joj nije žao što je fizički nasrnula na Golubovićku, dok rediteljkina majka Svetlana tvrdi da je bivša zadrugarka spremna na sve

- To je trenutak u kojem me je sve sustiglo. Na lekovima sam, nisam ni jela, odbijala sam hranu... Volim da se pobijem, ali nisam planirala ni na koga da dignem ruku. Bila sam dva puta u Hitnoj, na ivici da dobijem srčani udar. Jelena Golubović me je napala, nisam mogla da se iskontrolišem i iščupala sam joj pola kose sa glave. Drago mi je zbog toga jer je to jedan ološ od žene koji majka više nikada ne treba da rodi - rekla je Anđela i dodala da ipak ne bi ponovila to.

 Anđela: Drago mi je što sam je prebila jer je to jedan ološ od žene koji majka više nikada ne treba da rodi

- Ne kajem se što sam to uradila, ali ne bih ponovila. Jelena stvarno zaslužuje javnu giljotinu. Volela bih da se vratim i da budem deo ovog projekta, jako mi je žao - iskrena je Anđela, koja tvrdi da ima onih koji slave njenu diskvalifikaciju.

- Maci je sada laknulo jer je znala koliki sam ja favorit. Mina se sladi što sam ispala - zaključila je Anđela.

Dok reperka ne krije želju da se vrati u najgledaniji šou na Balkanu, Svetlana Golubović, Jelenina majka, otkriva kako je ona preživela napad na svoju ćerku, koji je gledala preko TV ekrana.

- Gledale smo sinoć šta se izdešavalo, strašno je bilo, mnogo sam se potresla. Popila sam lek za smirenje i nisam mogla da dođem sebi, tek kad mi je produkcija potvrdila da je moja Jelena dobro i da je zbrinuta, malo mi je laknulo. Anđelu su jedva odvojili od nje, sva sreća pa je obezbeđenje brzo reagovalo. Ja se nadam da Anđela više neće kročiti u rijaliti, ona je nasilna, ko zna na šta je spremna, to je strašno. Ona se juče hvalila što su joj ruke pune kose moje ćerke - govori vidno uznemirena Svetlana.

Svetlana je otkrila da se zabrinula za zdravlje svoje majke Stanislave, koja ima 94 godine i koja se mnogo potresla kada je videla scenu koja se desila pri Jeleninom ulasku.

- Jelenin ulazak sam pratila sa Jeleninom bakom, mojom majkom, morala sam da je lažem da bi se smirila, uplašila sam se za nju. Rekla sam joj da je sve namešteno i da glume da joj ne bi pozlilo - objašnjava Svetlana, a Jelenina baka želela je da se zahvali produkciji.

- Ja moram da se zahvalim Pinkovoj produkciji što je odmah reagovala i što je obezbeđenje spaslo moju unuku. Samo zahvaljujući njima je ona dobro - poručila je Jelenina baka Stanislava.

- Ove rijaliti-veze su mi dosadne, posebno Teodora i Anđelo. Rasturiću ja to, da malo začinim čorbu.

Glumica Žiža Stojanović imala je nezgodu dok je išla ka prodavnici. Vremešna glumica je pala i povredila nogu, te je odvedena u bolnicu. Čim se vratila, Milan Milošević i Saška Karan pitali su je kako se oseća.

- Najgore mi je bilo jer me je tamo prepoznao narod, pa nagrnuli da me vide. Okupili se, pa pitaju: "Jaoj, pa vi ste to. Kako ste?", a ja se smeškam kao luda i vičem: "Dobro sam, dobro". Pa ja jesam malo luda, ali ne vidi to narod - rekla je Žiža.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading