Odzvanjala cela ulica! Vendi i Kristijan u žestokom okršaju: Slučajan susret prerastao u haos!

Autor: Alo.rs

Zadruga

27.05.2020

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Vukelić Vendi srela se sa Kristijanom Golubovićem posle pet godina pa su se raspričali kao da su na kafi.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Vesna Vukelić Vendi

Aktuelna voditeljka rijalitija Parovi i momak sa vrelog asfalta zajedno su bili u rijalitiju "Farma" koji se davao 2015.godine na TV Pink. Od tada njih dvoje nisu imali prilike da se vide i da popričaju. Juče su se slučajno susreli u prostorijama Hepi TV gde su evocirali uspomene na prošle dane, ali su prodiskutovali i na aktuelne teme.

Vendi je vodila slovo, dok je Kiki kao pravi džentlmen popuštao. Jednog momenta njih dvoje su toliko počeli da galame, da ih je cela ulica čula. Vendi je pokušavala da mu objasi kako stvari danas stoje sa rijalitijem, dok je Kristijan držao stav da ulazi samo zbog dobre zarade.

Njih dvoje su u ovom položaju ostali pola sata, jer temema nije bilo kraja.

Inače, svi pamte kako su se Kristijan i Vendi družili na Farmi i kako su i tamo vrlo često imali duele i diskusije koje su znale da potraju do duboko u noć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading