Taki Marinković je mnogo ljut na ćerku: Maja je strašno pogrešila, nije smela da bude sa oženjenim muškarcem

Autor:

Zadruga

26.05.2020

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski ugostitelj Radomir Marinković Taki teško je podneo Majino priznanje da je mesecima bila u tajnoj ljubavnoj vezi sa košarkaškim trenerom Markom Janjuševićem Janjušem koji joj je obećao da će zbog nje da se razvede odmah po izlasku iz "Zadruge, kao i da želi da joj napravi bebu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Taki Marinković

U potpunoj neverici Taki je slušao u sredu uveče svoju ćerku Maju dok za crnim stolom otkrivala šta je sve Janjuš njoj pričao ispod pokrivača, a očajan je zato što je Maja u to poverovala i pristala da bude bliska sa Janjušem.

- Maji nikako nije trebalo da se upušta u takve razgovore i odnose sa Janjušem. Svi znamo koliko je bila protiv veza sa oženjenim muškarcima, a sada ispada da je bila licemerna. Duša me boli, ali ne mogu da je podržim u tome, apsolutno nikako jer ne podržavam bilo kakve priče sa oženjenim muškarcima. Protivim se tome. I mene je prevarila, poverovao sam da se samo igraju i Maja i Janjuš- rekao je Taki za Rijaliti, očigledno utučen zbog dešavanja u "Zadruzi" koja su Maju naterala da progovori i pokaže se u skroz drugačijem svetlu, gde je priznala da je svesno pristala da bude Janjuševa ljubavnica jer mu je poverovala. Majin otac u ovom momentu žarko želi da čuje svoju jedinicu, koju je sam odgajao, da bi joj kazao sve što joj zamera, još detaljnije nego što joj je sugerisao u rođendanskoj čestitci.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković i Janjuš

- Ako dobijem telefonski poziv, do kojeg mi je mnogo stalo, Maji ću reći sve što mislim i ukazaću joj gde najviše greši. Dosta toga sam joj napisao i u rođendanskoj čestitci - ističe Taki.

Majin otac ističe da je dobro što njegova naslednica nije imala seksualne odnose sa Janjušem i nada se da je uvidela da se zaljubila u pogrešnog čoveka.

- Janjuš iz sezone u sezonu ponavlja isto i blizak je uvek sa po jednom lepom i poželjnom devojkom, liči na nekog oženjenog prevaranta. Mislim da će moja Maja da se izvuče iz ove situacije, a šta će Janjuš da radi baš me briga. Kad ume da zakuva, mora da zna i da se izvadi - izričit je Marinković.

Maja na kraju uvek kaže istinu i ja joj sve oprostim

Majin otac kaže da sa ćerkom ima otvoren odnos i da joj uvek ukazuje na sve greške. Po njenom izlasku iz rijalitija, tako će kaže, naslednicu da izrešeta pitanjima.

- Šta god Maja uradila, ja ću je posavetovati, saslušati i iskritikovati, ali će ona uvek biti moja mezimica, jer sam ja njena najveća podrska. Ona je dokazala i prošle godine da je vrhunski borac, da je samostalna i da ume da živi bez čopora oko sebe, sama protiv svih. Ona je moje jedino dete i naša povezanost je neraskidiva. Maja pravi greške, ali je pokazala da svakome oprosti, pa čak i najgore uvrede. Moja ćerka nije zlopamtilo, hoće svakome da pomogne i da podeli sve šta ima. Ona je veliki emotivac i na kraju uvek bude iskrena. Pokazala je da ume da ostavi sve svađe iza sebe i da ispadne čovek - istakao je Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vujke

27.05.2020 13:27

Laže Maki pa laže i Taki.