(VIDEO) Napraviću ti bebu! Janjuš urlao kroz Zadrugu, a onda konačno progovorio kad će biti intiman sa Majom!

Autor:

Zadruga

26.05.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras, nakon izbor potrčka, počeo je pretres nedelje. Potrčci su Marko Miljković i Jelena Pešić, a omiljena osoba je Iva Grgurić.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marko i Maja

Međutim, tokom izbora je nastao sukob između Maje Marinković i Marka Janjuševića:

- Iskreno, Maja je podelila male budžeta svima sa kojima je u svađi, svima koji su joj smetali. O Mirka se mnogo ogrešila, jadala se njemu kada je prvi put bio tu. Nisam uvidela da je iskrena, objektivna, što priča o sebi, ja te njene vrline nisam videla. Ja smatram da ona nema pozitivnu osobinu - rekla je Tara.

- Ti si ljuta na mene zbog Mateje, dobro, ali ja jesam rekla da si ti tu za svoje prijatelje uvek - dodala je Marinkovićeva, a onda se Janjuš nadovezao.

- Tara nije niti dobra, niti zlatna, ali jutros me je oduševila. Ja sam se sa Tarom posvađao zbog Maje. U 90% slučajeva sam branio Maju kada se svađala sa Tarom. Ja sam nju branio, a ona mi je govorila da sam ološ. Majo, ti mene ne interesuje - govorio je Janjušević.

- Govorio si da ćeš da mi napraviš bebu - dobacila je Maja.

- Neću ti napraviti bebu. Evo, napraviću ti bebu kad izađemo odavde, u stvari, napraviću ti bebu 8. na žurki - dodao je ironično Janjuš.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vujke

27.05.2020 13:30

Navalili sa lažnim optužbama bez ikakvog dokaza. Janjušu dozlogrdilo. I pristao da joj pravi bebu. Ahahahahahahahaha!!!!!!!