Želim da se obratim mojoj kumi: Luna sanjala Anastasiju Ražnatović, a onda ostavila sve u šoku kada joj je poručila OVO!

Autor:

Zadruga

25.05.2020

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su kume ne pričaju već duže vreme!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Pre nego što je Luna Đogani iznela mišljenje o raspodeli budžeta, Bora Santana je zamerio Mirku Gavriću što je rekao Mini Vrbaški da je ispala najgora i da je zbog toga u depresiji.

- I meni je to rekao, šta sad - dodala je Luna.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Anastasija Ražnatović

- Očekivala sam mali, ali bih dodala jednu rečenicu, ja sam ove sezone ispala više fer prema tebi, nego čak i neki tvoji prijatelji. Mogla sam da pričam svašta, da te vređem. Za ostalo se slažem sa tobom, naravno da sam očekivala mali budžet. Još jednom bih da čestitam Bajram porodici. Sanjala sam kumu sinoć, iako s njom ne pričam već godinama, to je Anastasija, želim da joj čestitam rođendan danas. Želim joj sve najbolje, da je živa i zdrava, sve najlepše i da nastavi putem kojim je krenula - istakla je Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Rada

25.05.2020 19:32

Dzabe se slihtas, otpevala si svoje

Odgovori 13 0
Kuki

26.05.2020 15:20

Luna kumi pokušala da otme dečka pa je šutnuli.

Odgovori 12 0
Dera

27.05.2020 10:18

@Kuki - Pokušala da zavede i kuma Veljka.