(VIDEO) Zanemeo! Đole Đogani neočekivano poslao pismo Gagiju, ono što mu je poručilo dotuklo ga je skroz!

Autor:

Zadruga

24.05.2020

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi" danas pojedini zadrugari proslavljaju Bajram, a tim povodom u Belu kuću je stiglo bogato posluženje za njih. Jedan od onih koji slavi današnji praznik jeste i Gagi Đogani, koji je dobio čestitku i pismo od svog brata Đoleta Đoganija.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Đole Đogani

Njegovo pismo je u celosti ovako glasilo:

- Dragi brate, pre svega BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN tebi i tvojim drugarima koji slave današnji dan. Znam da vama u ovom trenutku nedostaju vaši najmiliji. Zato okrenite se ljudima sa kojima trenutno živite i provodite ove dane u Zadruzi. Pružite im ruku pomirenja i tražite oprost. Jer svaki čovek greši, a veliki je samo čovek koji nauči da prašta. Ne ljuti se ni na koga, svi su tu u "Zadruzi" iz nekog svog razloga. Svi se ponašaju kako najbolje umeju, poštuj njihov razlog. Kad ti je teško, slobodno plači, neću ti zameriti. Ali budi oslonac tvojima, mislim na Lunu i Anabelu. Oni su tu za ceo život, ma šta radili. Tvoji su. Ne moraš ništa da im pričaš. Samo ćuti i budi tu za njih - napisao je Đole pa dodao:

- Neka te psuju, pljuju i svašta pričaju. Ti samo ćuti, uzdigni se iznad toga. Nije da te ne vole, već traže pomoć od tebe. Jer onaj ko najviše viče zapravo tako traži pomoć. Ljudi viču kada su srca daleko. A kada su srca blizu, onda šapuću. Znaš onu tatinu priču kada je ćerka izbacila svog oca kroz vrata, a on je ponovo ušao kroz prozor. Nije hteo da je ostavi samu. Voli ih na tvoj način kako samo ti umeš da voliš, ne obraćaj pažnju na značenje njihovih reči i dela jer definitivno će i one uvideti da si pobednik. Ne rijalitija, nego života! Za nas Đoganijeve ti si pobedio jer si uspeo da se izvučeš iz pakla i već četiri godine si čist kao planinski izvor, a šta ćeš veću pobedu od pobede najvećeg neprijatelja, čoveka koji stoji ispred ogledala. Sebe.

Tvoj brat Đole.

(Adriano te puno, puno pozdravlja i mnogo mu nedostaješ! I Klara (Laura) te pozdravlja) - pisalo je u Đoletovoj čestitki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading