ANĐELA VEŠTICA: JELENA JE ZASLUŽILA JAVNU GILJOTINU!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

17.10.2017

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperka Anđela Veštica diskvalifikovana je iz rijaliti šou-programa "Zadruga" nakon što je fizički napala glumicu i rediteljku Jelenu Golubović.

Foto: Promo foto
Anđela Veštica

U intervjuu za portal Pink.rs Anđela nije krila da joj je žao što više nije deo "Zadruge", ali je i istakla da ne bi ponovila napad na Jelenu kada bi mogla da vrati vreme.

- Ne bih to ponovila. Ne kajem se što sam to uradila, ali ne bih ponovila. Jelena je zaslužila javnu giljotinu. Nju može čovek da iskulira, ali i da prsne zbog nje. Volela bih da se vratim i, kada bih to mogla, obećala bih sebi, naciji, produkciji, majci, ocu da nikada u životu ruku ne bih digla ruku ni na koga, niti ću. Volela bih da budem deo ovog projekta, jako mi je žao - izjavila je Veštica.

- Trenutak je presudio. Na lekovima sam, nisam ni jela, odbijala sam hranu... Volim da se pobijem, ne mogu da slažem, ali nisam planirala ni na koga da dignem ruku jer ja ne želim da ispadnem agresivac u narodu, već osoba koja je pametna, normalna i jaka. Sve se bez veze poklopilo. Žao mi je, želela sam da ostanem do kraja, spremna sam bila na kojekakve taktike, da se igram da bih došla do finala jer me to stvarno interesuje, ali ovo je bio pogrešan trenutak. Da sam prespavala još jednu noć u sobi za rehabilitaciju, ni Jelena ne bi uspela da me isprovocira, do ovog ne bi došlo – ističe Anđela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anđela i Jelena

Anđela je prokomentarisala i ostale zadrugare, kao i to koga iz rijalitija smatra pravim prijateljima.

- Znali su oni vrlo dobro šta će da se desi, a niko nije stao tu zato što je niko ne voli, svi žele da ona dobije po lobanji. Možda nisu očekivali da ću ja to da uradim, jer sam bila slomljena. Svesna sam ja ko mene unutra voli, a ko ne. Vole me Luna, Sloba, Saška Karan i Lepi Mića, to sam sada videla. Dule i Andrijana me gotive, to znam – ubeđena je reperka, kojoj je jasno da je sada mnogima raskrčila put do pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading