Ocu Maje Marinković pozlilo! Hitno hospitalizovan!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

24.05.2020

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" uživo se uključio Taki, otac Maje Marinković, koji je otkrio kako se oseća povodom cele situacije u Zadruzi. Podsetimo, Maja je priznala da je zaljubljena u Janjuša i otkrila sve što se među njima desilo u Beloj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Posle neprospavane noći, noćas sam završio na infuziji, posle svega toga mi je malo pozlilo ali sada je sve okej. Malo je bila žučna svađa - rekao je Taki, pa nastavio:

- Ja sam joj napisao da nije u to trebala da ulazi, on je oženjen čovek, meni je žao njegove žene. Uzbuđen sam i pod lekovima. Maja je smogla snage da prizna sve, ja je u tom smislu podržavam, ali da to nikad više ne učini. Ja to ne podržavam i ona je sama osudila, ali je priznala i rekla da neće više ići tim putem i ja kao roditelj se nadam da se to neće ponoviti. On je ipak oženjen čovek, Maja je slobodna, on je imao nešto i sa Šopićevom i prošle godine sa Koraćevom... Ja ne poznajem ovakvu Maju. Vidi se da se ona zaljubila. Zaljubila se u Janjuša. Nije to bila više Maja koja se smeje, pecka, on je sputavao, nije dao da iznese svoje mišljenje da se to ne bi otkrilo, ali hvala Bogu da je smogla snage i iznese šta ima. Nema čoveka koji ne greši, ali mislim da će se izdići iz situacije. Ja 24 sata već dve godine sam pored televizora. Meni si prošle godine ceo automobil išarali, zovu svi, neki sude, neki podržavaju. Svašta ljudi kažu, od najvećih uvreda do "Majo, carice". Mada ja nisam ponosan na to što je uradila, ali idemo dalje, da se to ne ponovi više. Ja bih voleo da se što pre prevaziđe ova kriza, ali biće okršaja, Maja je povređena - rekao je Taki.

Taki se osvrnuo i na to da li je Janjuš više kriv za celu situaciju ili ne.

- U početku nije, ali kako je počelo prisnije druženje, posumnjao sam da nešto nije u redu, ona više nije bila ista. Niko me nije kontaktirao sa Janjuševe strane. Ja ću uvek da stanem u zaštitu svog deteta, on je oženjen, Maja je slobodna, znao je gde ulazi i šta radi, opet kažem, žao mi je njegove supruge. Oboje su krivi, ali on malo više, jer je oženjen. Bila je Ana pored njega, Šopićeva, sad Maja, što se ne druži sa Borom, Đoganijevima? To je zatvoreni prostor, ja sam pitao, svi kažu da malo pažnje treba, Janjuš je šarmirao, ona je išla srcem, imali su zadatak "Prcko i Žaklina" i eto šta se desilo. Ja nisam posumnjao ništa do pre dva meseca, dok nisu krenula pitanja, osuđivanja. Kad sam video da se Maja ne javlja, da nije vesela i video sam da se zaljubila. On je rekao da neće da se druži više sa njom i nemam šta tu da kažem. Njemu ne doliči da se ponaša kako se ponaša, ali mislim da tek kreće rijaliti sad - rekao je on, pa dodao:

- Da mogu da uđem, svašta bih joj rekao. I ko joj radi iza leđa i ko iznosi neistine. Nisam ljut ni na koga, to je rijaliti i to je to, gluma. Mnogi glume tamo. Maja nije glumila, ona je stvarno zaljubljena. Ali vidim tamo šta rade i providno je. Maja zna tajne mnoge od svih, ali nije htela da otkriva zbog te situacije sa Janjušem. - rekao je Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading