Sve odzvanjalo po kuhinji: Filip doživeo nervni slom zbog Marka Miljkovića!

Autor:

Zadruga

23.05.2020

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident zbog jedne reči!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić izgubio kontrolu

Marko Miljković naveo je Filipa Đukića za osobu koja se najviše ponižava u svom odnosu sa Ivom Grgurić, zbog čega je Đukić napravio haos, a zatim napustio emisiju.

- Mene apsolutno ovde niko ne može da ponizi, pokušavali su mnogi, a samo su se uk*kili. Ovo može da se zove "Samoponiženje", a ne "Zadruga", ako se neko nije ponašao, ja ću da mu objasnim gde se ponižavao. Ja sam se samoponizio u svojoj vezi, svako ko je u vezi se samoponizio. Ja to ne gledam tako, u vezama sa emocijama ne postoji ponižavanje. Naravno, postoje neki primitivni mozgovi mogu da misle da u vezama ima ponižavanja - govorio je Miljković, a Stefan Karić se umešao i postavio mu pitanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković

- Ti se nisi osetio poniženim kada si odvezao Lunu kod Gastoza? - pitao je Stefan Karić.

- Ona je samu sebe ponizila, pogotovo u rijalitiju. Ja pričam o rijaliti situaciji. Veza koja je počela sa samoponiženjem je veza Ive i Filipa, on je sam sagnuo glavu i sve dozvolio, on nema prava ništa da zameri Ivi. Veza koja je tako počela, nema prava da se konfrontrira Ivi, tako se veza postavila u startu, ti njoj nemaš pravo ništa da kažeš, to je pogrešna postavka od starta njoj daje za pravo - objasnio je Miljković, a onda je Đukić bacio flašu i napustio emisiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

23.05.2020 20:33

Miljković brani sebe pa svoje ogromno poniženje prebacuje na drugoga. Taksista i rogonja stalno širi svoju demagogiju. Ima opravdanje koje nije validno.