Stanija otkrila koje je sve estestke zahvate imala, Kristijan je raskrinkao da je uradila i ovo! A tek da čujete zbog čega! Zavladao muk u studiju!

Autor:

Zadruga

23.05.2020

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potvrđeni učesnik ''Zadruge 4'' Kristijan Golubović gostujući u ''Magazinu In'' govorio je o takozvanim ''silikonskim lepoticama'', te je istakao da i dalje nije promenio svoje mišljenje da ne želi da bude deo ''pokreta za silikonsku Srbiju''. Kristijan je iskoristio priliku i da govoreći o ovoj temi ''bocne'' Staniju Dobrojević.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kristijan i Stanija

- Možeš da koriguješ mao, da se zategneš, ali sada kad vidim da si mačkasta ti više nisi Stanija - rekao je Kristijan, a Stanija je odmah nabrojala koje estetske korekcije je imala.

- Ja podržavam estetske korekcije, ako je sve s merom. Ja sam radila grudi i nekoliko korekcija - podočnjake, kapke i stavljala sam hijaluron u usne. Tako da ja nemam ništa protiv toga i podržavam, samo da nije otišlo predaleko - rekla je Dobrojevićeva, a Kristijan ju je raskrinkao.

- Imala je i dva mladeža na obrazu. To su joj dali otac i majka, zamislite skinem ja ova dva, kao smetaju mi - rekao je Golubović, a onda je Stanija objasnila o čemu se radi.

- Skinula sam dva mladeža, jer mi je jedan dečko rekao da ću ta dva sina da mu rodim, stalno je ljubio ta dva mladeža. Posle sam žalila - rekla je Stanija i šokirala sve u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading