Srpski telegraf otkriva ko će biti zvezde nove zvezde spektakla na TV Pink: Tajni spisak učesnika Zadruge 4!

Autor:

Zadruga

23.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici televizije Pink na velikim su mukama, ali je estrada na još većim jer su nezamislivo unosne novčane ponude za učešće u "Zadruzi 4 - all stars", koja će početi u septembru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6
Zadruga

Srpski telegraf otkriva imena koja će se naći na listi 40 najvećih rijaliti-zvezda, koje su u prethodnim sezonama rijalitija "Farma" i "Zadruga" intrigirale javnost.

Izvor blizak produkciji otkriva da je skoro izvesno učešće ljutih protivnica starleta Stanije Dobrojević i Tamare Đurić. Pevačica Katarina Živković, koja je pobedila na "Farmi 3", takođe je u opticaju, kao i političar Marijan Rističević, te pevači Miloš Bojanić, Zorica Marković, Zorica Brunclik i Bebi Dol, koje je "Farma" etablirala kao rijaliti-zvezde.

- Kaća je posle "Farme" skroz promenila život i više nije ona skromna devojka kakva je bila. Sada može ukoštac da se uhvati i sa starletama jer izgleda odlično, a sigurna je u sebe jer peva kao zmaj, te za nju nema zime. Nju samo koči njena ljubavna veza, ali verujem da će uspeti da sredi probleme i uđe u "Zadrugu 4" - otkrio je izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadruga

Što se tiče pomenutih starleta, političara i pevača, produkcija već uveliko radi na tome da ih privoli da se pojave u najgrandioznijoj sezoni rijalitija "Zadruga".

- Sa Stanijom i Tamarom produkcija već vodi razgovore, a na redu za sastanke su pevači. Uslovi koje su pripremili za sve njih su više nego fantastični, tako da će i onima koji do sada nisu razmišljali o tome biti teško da kažu ne - tvrdi izvor blizak produkciji.

Foto: Instagram/youtube
Sloba, Kija i Luna ponovo u klinču

Mitrovići ne žale novac da privole rijaliti-zvezde koje su napravile najveće skandale, zavrzlame i ljubavne trouglove u prethodnim sezonama, pa vode pregovore sa zvezdama prve "Zadruge", bivšim supružnicima Slobodanom Slobom Radanovićem i Kristinom Kijom Kockar, kojima je rijaliti doneo razvod, ali i enormne boljitke u životu, kao i skok na estradi.

Luna Đogani i "Zadruga" su kao kokoška i jaje, te jedno bez drugog ne mogu, tako da je njeno učešće u četvrtoj sezoni izvesno.

Inače, mnoga imena koja su obeležila tri sezone "Zadruge", ali i sve sezone "Farme", sada su u pregovorima sa Milicom i Željkom Mitrovićem. Već je izvesno da će se u Belu kuću useliti najkontroverzniji zatvorenik u Srbiji Kristijan Golubović i rijaliti-veteran Miroslav Miki Đuričić jer su potpisali ugovore sa Pinkom na obostrano zadovoljstvo.

RepublikaFoto: printscreen
Šešelj će sa Vendi napraviti opasan šou

Ukoliko mu zdravstvena situacija dozvoli, i političar Vojislav Šešelj pojaviće se u "Zadruzi 4". Bivši haški zatvorenik već ima rijaliti-iskustvo, a njegova učešća su obeležili i brojni skandali, a Kristijan je saslušavan u policiji nakon priznanja Šešelju da je trebalo da ga ubije.

Šešelj je poznat i po ljubavnoj aferi sa skandaloznom Vesnom Vukelić Vendi, koja je takođe jedna od potencijalnih zvezdi "Zadruge 4", pa nema sumnje da bi bilo zanimljivo gledati taj elokventni dvojac u klinču, verbalnom, ali i u onom drugom.

Među potencijalnim zvezdama nove "Zadruge" nalazi se i sadašnji voditelj "Zadruge" Milan Milošević, koji je, kao predstavnik sedme sile, u rijalitiju uspeo da se izdvoji od svih svojih kolega po spretnosti da, takoreći, neprimetno zamuti vodu, odnosno da napravi šou kroz izazivanje različitih sukoba i zanimljivih odnosa među cimerima u prvoj "Zadruzi" i da sa svima ostane u korektnim odnosima. Na spisku potencijalnih učesnika su i bivši bračni par Marina Perazić i Ivan Fece Firči, koji su pre 10 godina učestvovali u drugoj sezoni "Farme", Dragan Marinković Maca, Goca Božinovska, Jelena Golubović i mnogi drugi.

RepublikaFoto: instagram.com/majanikolic_singer
Maja će pomrsiti račune mnogima

Skandaloznoj pevačici Maji Nikolić ponuda za "Zadrugu" odlično je došla jer je, uprkos raskošnom glasu, već dugo u zapećku estrade. Maja u rijalitiju pliva kao riba u vodi jer se u svađama odlično snalazi, a koliko je iritantna bila učesnicima rijalitija u kojima je učestvovala toliko je bila zanimljiva gledaocima kraj malih ekrana

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Miljana: Praviću šou sama

Miljana Kulić ne dovodi u pitanje svoje učešće u rijalitiju, te nam je već otkrila da je pregovarala sa Milicom Mitrović.

- To je moj posao jer nigde kao u rijalitiju ne možeš da zaradiš veliku sumu. Svom sinu Željku sam i otac i majka i moram sama sve da obezbedim za njega. Ulazim sama u "Zadrugu 4", razgovarala sam sa Milicom i dogovorile smo se. Biću sama u "Zadruzi 4" jer ja nisam Luna, pa da mi treba muškarac da bih bila zanimljiva. Za razliku od nje, ja sama pravim šou - rekla je Miljana.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Sukob influensera u Imaginarijumu

Takođe, kao potencijalni učesnici na dugačkim tajnim spiskovima čelnika ružičaste kompanije jesu i blogerka Zorana Jovanović Zoranah, jutjub-zvezde Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, i ljubavni par Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, omiljeni kod mlade generacije kao Breskvica i Vojaž. Baka Prase i Vojaž vode rat mesecima unazad kako putem društvenih mreža tako i putem medija, te će njihovo suočavanje u Imaginarijumu biti pun pogodak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aćim

23.05.2020 06:28

Tamara Djuric je klaberka i sekretarica. Ona nije vip licnost.

Ljubica

23.05.2020 14:08

Slobi toliko dobro ide posao da mora u rijaliti. Kija ne treba da ulazi medju onaj ološ