Oglasila se Janjuševa žena Ena: Evo šta je poručila nakon što ju je muž pred celom nacijom prevario sa Majom Marinković!

Autor:

Zadruga

21.05.2020

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima unazad učesnici "Zadruge", ali i domaća javnost, nagađali su u kakvom su zapravo odnosu Maja Marinković i oženjeni Marko Janjušević Janjuš. Iako su se pravdali da je reč samo o druženju, Maja je rešila da prizna sve i otkrije da su, zapravo, imali strastvenu ljubavnu aferu.

RepublikaFoto: instagram.com/mali_janjus
Ena i Janjuš

Uprkos tome što su ga svi zadrugari upozoravali da napolju ima ženu koja ga gleda, te da treba da povede računa o ponašnju, Janjuš nije uspeo, prema Majinim tvrdnjama, da se iskontroliše, te su u više navrata pali sočni poljupci između njih dvoje, ali i vrela akcija ispod pokrivača. To nije sve - kako kaže Maja, obećavao joj je i da će se razvesti, te da će joj napraviti dete posle "Zadruge", a mi smo kontaktirali Janjuševu suprugu Enu kako bismo saznali kako reaguje zbog svega što joj je suprug priredio pred milionskim auditorijumom.

Ona nije odgovarala na naše uporne pozive, međutim, ipak smo uspeli da je dobijemo - na kraju nam se javila na telefon i posle postavljenog pitanja poručila samo jedno:

Nemam nikakav komentar, uopšte nema potrebe da me zovete, isti mi je stav kao i ranije, hvala, prijatno - bilo je sve što je rekla Ena, nakon čega je spustila slušalicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zeljko

21.05.2020 18:40

Sta da kaze mucenica .