Ostala bez Atijasove podrške! Andrej više ne želi da čuje za Anabelu, nakon njenih postupaka u Zadruzi!

Autor: Alo.rs

Zadruga

20.05.2020

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas je sudeći po izvoru koji je blizak porodici izgubila podršku svog supruga Andreja Atijasa.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Anabela i Andrej

- Pitanje je i da li će je sačekati u studiju kada bude izlazila, ali definitivno će se po izlasku suočiti sa gubitkom partnera koji ju je bezrezervno podržavao svih ovih godina. Čak i ako odnese pobedu i vrati se kući sa novcem, džaba joj, jer Andreja više neće moći da vrati - tvrdi izvor blizak Atijasu.

Osim nasilja, agresije i depresije koje je pokazala, Andreju smeta i što ga stalno pominje. Kako nam je izvor rekao, svakodnevno se poteže priča o njegovim porocima, narkomaniji, alkoholizmu...

- Mnogo mu to smeta jer je on iz te priče izašao davno. Uspešno se izlečio i ne voli da se vraća na taj period. Takođe, on nije učesnik rijalitija i ne želi da se o njemu priča, a stalno se priča. Zbog toga trpi neprijatnosti na ulici, u prodavnici... Preokupiran je ćerkom koju ima sa Anabelom, kao i Ninom, koja je Anabelina i Gagijeva ćerka, a o kojoj trenutno brine, i nema vremena da se bavi pričama iz rijalitiija - rekao je izvor.

Zbog svega toga, Andrej Atijas je doneo odluku da se povuče. Izjave za medije ne daje, a na poruke ne odgovara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading