Isplivala strašna istina o zadrugarki: Minu prodavala majka za 5.000 evra!

Autor:

Zadruga

19.05.2020

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tačno godinu dana od priznanja starlete Mine Vrbaški da se bavila prostitucijom, magazin Rijaliti saznaje da je tada maloletnu Minu prodavala i njena majka Ivana Vrbaški.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ivana i Mima Vrbaški

Za Mininu jednu noć sa bogatim srpskim biznismenom Mickom koji živi u inostranstvu, Ivana je uzela cak 5. 000 evra.

Da se to se dogodilo, odnosno da joj je majka bila makro, Mina nije saznala do današnjeg dana, a bila je uverena da se seks sa mladim i poželjnim gospodinom dogodio iz obostrane požude, jer je Ivana cerku sa njim upoznala kao sto provodadžike inače upoznaju parove. Tako je mislila Mina, ali ne i biznismen, jer je intimne trenutke sa rijaliti zvezdom debelo platio Ivani i to unapred! Sve ovo za Rijaliti je ispričao prijatelj Minine mušterije, koji je revoltiran time što se Ivana Vrbaški navodno gnušala ćerkine ružne prošlosti i javno izjavljivala da nije imala pojma da je Mina naplaćivala seksualne usluge.

- Ivana se folira da ne zna da se Mina bavila prostitucijom, a sama je prodavala ćerku i to za 5.000 evra. Ko zna koliko je puta posle toga i pre toga majka prodavala Minu i koliko je zaradila preko tada maloletne devojke. Gadna je ta Ivana kad je može tako nešto da uradi, a siguran sam da je mislila da će se moj prijatelj Micko zaljubiti u njenu ćerku i da će imati dvostruku korist, odnosno da će ćoveka da muzu u nedogled. Međutim, Micko je bio svestan da je sa prostitukom imao posla i ni na kraj pamet mu nije bilo da meša emocije sa čistim pražnjenjem za vreme odmora u Srbiji. Istina je da je Mina pre nego je sa Mickom otiškla u hotelsku sobu izašla sa majkom i sa nama dvojicom na piće, pa na večeru, i da nije znala za Mickov i mamin dogovor - ispričao je prijatelj Mininog klijenta.

RepublikaFoto: RTV Pink, Ivan R.
Mina Vrbaški

Odgovor od Ivane Vrbaški na pitanje kako je potrošila novac koji je dobila za iznajmljivanje ćerkinog tela nismo dobili jer se nije javljala na naše pozive, niti je odgovorila na sms poruke.

Podsetimo, Mina je i u prethodnoj "Zadruzi" kada je pred milionima priznala da je sa šesnaest godina novac zarađivala od prostitucije istakla je da je njime prehranjivala porodicu, kao i da je slala svojoj majci novac zarađen od seksa.

- Moji često nisu imali šta da jedu jer je mama dobila otkaz na poslu. Slala sam im novac, da moj mali brat ima makar za osnovne stvari. Nije mi bilo lako, ali nisam prodavala telo iz hira nego da bi smo preživeli - rekla je Mina u drugoj sezoni "Zadruge".

Ivana: "Mina je kao prostitutka zarađivala simbolično"

Ivana je nakon Mininog priznanja da je bila prostitutka rekla da veruje da je njena ćerka samo simbolično zarađivala od najstarijeg zanata.

- Mina prostitucijom nije zarađivala neke velike pare, jer nikada nije lepo živela. Život u Beogradu je skup tako da treba dosta novca i za najosnovnije potrebe. Mina nikad nije imala skupu garderobu, a vozila se gradskim prevozom po Beogradu. Do Inđije je dolazila vozom - rekla je Ivana.

Mensurov brat iskopao svašta o Mini: Držali je zatvorenu po tri dana u Crnoj Gori i iživljavali se nad njom!

Mensurov brat Ardijan Ajdarpašić potrudio se da sazna sve pikanterije vezane za Minu kako bi bratu Mensuru već prvog dana po izlasku iz rijalitija otvorio oči i sasuo mi istinu o devojci koju je, maltene, spreman da ženi. Rođak Ajdarpašića je za Rijaliti ispričao da je Ardijan saznao za Minine seks afere po Grčkoj i Crnoj Gori i da je gora nego što su mislili.

- Mina je išla kojekuda da se prodaje. Imala je klinjente po crnogorskom primorju i u Grčkoj. Tukli su je i razvlačili kao harmoniku i to njoj nije bio nikakav problem jer je probisvet. Neki opasni momci iz Boke su je zatvarali po tri dana i iživljavali se nad njom- otkrio je rođak Mensura Ajdarpašića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading