Dve godine Koraćeva u vezi sa Crnogorcem: Ana u paralelnoj vezi sa biznismenom i Davidom!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zadruga

19.05.2020

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać boravi u "Zadruzi 3" sa dečkom Davidom Dragojevićem, ali je istovremeno u paralelnoj vezi sa biznismenom iz Crne Gore.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana i David

Ona se dvoumila da li da prizna svom partneru, ali pošto je prelomila i objasnila Dragojeviću da ne može da živi tako lagodno bez njegove finansijske pomoći, i da će i on sam osetiti luksuz zajedno sa njom, on je prihvatio.

- Ana i Crnogorac se viđaju već dve godine, on je jako imućan i ispunjava sve njene hirove. U starletu se zaljubio čim je ugledao na rođendanu zajedničkog prijatelja, a kada je saznala šta sve biznismen od nepokretnosti poseduje, vrlo brzo je pristala na ovu igru. Njoj imponuje kada pored sebe ima stabilnog muškarca pa može da uživa u luksuzu koji joj on omogućava. David nema tih mogućnosti, ali je zato nežan i pažljiv. Ipak, Ana nije mogla tek tako da se zbog njega odrekne svih pogodnosti, a verujte mi, njih ima mnogo. Naime, biznismen iz Crne Gore drži plažu između Budve i Pržna, a Ana je sa njim od pre dve godine u vezi. Njih dvoje imaju dogovor da je ona jedan dan u nedelji samo njegova. Tada je on obično odvede negde van grada, Davidu kaže poslovne obaveze mora da završava. Ali, kada njemu obaveze dozvoljavaju, provedu i ceo vikend zajedeno, a sa putovanja Ana se vrati sa punim kesama original garderobe i vrednim nakitom - ispričala je prijateljica.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
Ana Korać i David Dragojević

Poznato je da Koraćeva uživa da se sunča i vreme provodi na jahtama i skupocenim plovilima. Starleta za dan može da potroši više od 10.000 evra, a tu sumu David ni u ludilu ne može da joj obezbedi - rekla je Anina drugarica upućena u starletin život. David je samo marioneta, ali on to ne shvata pošto je zaljubljen. Po svaku cenu je želeo da ostane kraj nje, pa je i on iskoristio velikodušnost Crnogorca.

- Dragojević jeste bio Ani zanimljiv, ona je uostalom i ispunila svoje obećanje da će ući u "Zadrugu 2" i rasturiti mu vezu sa Aleksandrom Subotić. Svesno je zavrtela priču oko sebe, jer joj je novac najbitniji. Ona se jako lukavo izvukla iz priče o prostituciji koju je Mina Vrbaški i obelodanila i javno priznala, pa iako su jedno vreme živele zajedno, napravila se da ne zna ništa o tome. Istina je da su i Mina i Ana itekako profitirale od bogatih muškaraca koji su ih čašćavali poklonima. Snimanje spotova i reklamnih kampanja za Crnogorca Koraćevu je dovelo do jedne od najtraženijih starleta - završava ona.

Međutim, Koraćevoj je trebalo malo prostora da se osami od dva muškaraca koje je imala oko sebe, a da pri tom i nešto sama zaradi, pa je pobegla u treću sezonu "Zadruge". Ali, da bi tamo zablistala u punom sjaju, bile su neophodne još neke hirurške intervencije, a biznismen iz Crne Gore bio je rad da joj i tu želju ispuni. Platio je vađenje rebara i ponovnu operaciju nosa.

- Ana je želela da bude najlepša kada bude ušla ponovo da se takmiči, a Crnogorac nije imao ništa protiv da joj ispuni i te želje. U svetu je jako popularna operacija vađenja rebara kako bi struk izgledao tanji, a ona je smatrala da joj je to neophodno kako bi postigla savršen izgled svog tela. Iako je nos već operisala, videla je sitne nedostatke koje je takođe želela da ispravi, a celokupan izgled koji je platio sponzor, dopao se Davidu. Njih dvoje su zajedno sada u "Zadruzi 3", a iz znaka poštovanja prema bogatom biznismenu koji je čeka da izađe, ona nije previše prisna sa Dragojevićem u rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bogati Arapi zapalili auto Mijatovu zbog Ane

Bivši dečko Ane Korać, Filip Mijatov, tvrdio je da su mu auto zapalili zbog starlete, koja se videla sa bogatašima kada su bili njih dvoje zajedno, kada se iskrala iz kreveta dok je on spavao.

- Ana mi je uzela auto dok sam spavao i posle sam saznao da je išla na poslovni sastanak u hotel. Viđala se sa bogatim Arapima iz Dubaija i auto joj je bio potreban kako bi izgledala skupo. Moguće da joj taj poslovni sastanak nije prošao kako treba, pa su mi kola odmah nakon toga i zapalili - izjavio je izigrani Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading