Podelila radosne vesti! Udaje se Miljana Kulić: Stiže još jedno dete, ovaj put devojčica!

Autor:

Zadruga

18.05.2020

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić se nakon drame u porodici uključila uživo na Instagramu, a ubrzo joj se u lajvu pridružio i doskorašnji dečko Lazar Čolić Zola. Ona je bila u jednom niškom kafiću, a Zola se uključio iz stana.

RepublikaFoto: RTV Pink, Ivan R.
Miljana Kulić

Pre razgovora sa bivšim, ona je ćaskala sa pratiocima na Instagramu i odgovarala na pitanja, te im je otkrila da će da se uda i da pronađe adekvatnog muškarca kome će da rodi još jedno dete. Međutim, kako je rekla, još uvek nema ničega opipljivog.

- Hoću da se udam, to mi je cilj! Da ima normalnu porodicu i da ima još jedno dete - ovoga puta devojčicu. Za koga ću da se udam, to ne znam... Za nekog muškarca... - kroz smeh je govorila Nišlijka i nastavila da odgovara na pitanja pratioca koji su joj, između ostalog, predlagali i cimera iz "Zadruge" i "Parova" Baneta Čolaka.

- Za Čolaka da se udam? Pa, da vam kažem, ne bi mi bilo loše. Bio bi domaćica u kuhinji, Čoki i ja bismo se super slagali... Mensur? On je top! Mensica i Miksica... Da li možda ima nekog kandidata među vama? - pričala je ona sa pratiocima i otkrila im kako planira da izvadi silikone iz usta i da ubrizga hijaluron, kao i da ne može da uđe u "Zadrugu 3", ali da je spremna za "četvorku".

Ona je na kraju poručila da nema šanse da joj budući mladoženja bude Zola, ali se on potom uključio u lajv, tako da ostaje sumnja da li je Miksi bila iskrena ili je to još jedna njena igrica kakve samo ona zna da igra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vučko

19.05.2020 08:35

Noćas zatrudnela i odmah zna pol deteta? Ahahahahahaha!!!!!!!