Anabela za smrt dece optužila bivšeg muža: Blizanci su nam umrli jer se Gagi drogirao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas šokirala je sve u "Zadruzi 3" kada je optužila bivšeg muža Gagija Đoganija za smrt njihovih blizanaca. Atijasova je navela da se Gagi stalno drogirao, te da je to loše delovalo na bebe u stomaku.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Anabela i Gagi

Naime, tokom emisije "Pitanja gledalaca" denser je odgovarao na pitanja gde je bio tokom odrastanja ćerke Lune, a stav o celoj situaciji iznela je i njegova bivša žena, koja je govorila o novim detaljima propalog braka sa Gagijem i tom prilikom ga optužila za smrt blizanaca.

Anabela: Ja mislim da nije bio dovoljno tu u ulozi oca, mislim da je bio u problemima. Naš brak je bio na staklenim nogama, pre toga sam imala trudnoću s blizancima, srce im je prestalo da radi. Sećam se da se on sekirao, da li je to zbog toga što je on bio pod tim supstancama. Naravno da jeste on je kriv što su nam blizanci umrli. Od 2000. godine do 2001. počeo je da živi taj život. Luna je tada imala četiri godine. On je voleo da ustane ujutru, popije kafu i ode u Zemun. Bio je tu, ali nije bio dovoljno, kao stub i čvrst oslonac. Ja mislim da si ti najbolji otac za svoju decu, onoliko koliko si mogao. Sve sam sama izgurala. Gagi se promenio kada je postao popularan, on je bio momak za primer.

Gagi: Ti si loša majka, pa pokušavaš preko moje narkomanije da se opravdaš. Odvratna si i bolesna

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Gagi: Pa bio sam... Bio sam pored nje... Gde sam bio? Bio sam tu, živeo sam u svom stanu. Ona je udaljena od mene dve stanice. Bio sam s njom do njene 13. godine. Bio sam na roditeljskim sastancima, ali si više bila ti. Anabela, smešna si kao bioskop. Da li možeš nešto da kažeš, osim toga da sam išao tri dana na parti? Mene mnogo boli kada se spomene narkomanija. Ja sam prošao kroz pakao. Ne volim to, nemoj više da me diraš. Imam osećaj da ona može do 6. jula da me gazi zbog narkomanije. Ti si loša majka, pa pokušavaš preko moje narkomanije da se opravdaš. Odvratna si i bolesna. Deca samo zbog tebe ispaštaju. Ja se ne mešam u vezu Lune i Marka. Ovo za narkomaniju namerno pominješ jer hoćeš da me ukanališ što više, ali nema dalje, stani više s tom pričom.

Anabela: Gaziću te sve dok govoriš da sam loša majka. Gde si bio ti? Na afteru! Luna je rekla da je bila ljuta mesecima, ja nisam bila tu da bih joj to rekla. Pitaj Ninu da li podržava da budeš na strani Marka Miljkovića ili mene? To ćeš videti kada izađeš - sasula mu je Anabela u lice detalje koje nije nikada do sada.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko: Luna, ja nisam labavi Sloba!

Luna Đogani i Marko Miljković ponovo su imali žestoku svađu u kojoj joj je on poručio da nije Sloba Radanović i da ne može s njima labavo.

Luna: Kad budeš želeo da me želiš i da sam jedina na svetu, onda ću da se ponašam lepo prema tebi. Ja ne delim svoja mesta u ljubavi, jednom sam delila i više nikada. Dozvolila sam da budem druga, to mi je najveći poraz u životu. Ti si, hvala bogu, slobodan, nisi oženjen i možeš da biraš! Ti imaš pravo da se ispišaš po meni.

Marko: Ja nisam slobodan niti Slobodan! Batali više to - odgovori.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja molila Janjuša da je ne ostavlja!

Marko Janjušević Janjuš doživeo je nervni slom zbog pitanja o Maji Marinković, a ona ga je molila da se pomire.

Zorica Marković pokušala je da istera starletu iz paba da bi Janjuš imao vremena da se odmori, ali ona je toliko bila uporna, da nije htela da ode. Maja je očajnički želela da priča sa Janjušem, tražeći da joj kaže zbog čega ne želi da razgovara s njom.

- Molim te, pričaj sa mnom. Ne teraj me. Neću više da te nerviram, sve ću da radim kako ti kažeš, biću dobra - ponavljala je ona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragana i Edo se ponose se*som pred kamerama!

Dragana Mitar i Edis Fetić otvoreno su priznali da ih nije sramota jer se već pola godine javno seksaju dok ih najmiliji gledaju iz svojih domova.

- Da si ušao sa ženom u "Zadrugu", da li bi s njom imao seks ili samo Draganu ne poštuješ? O prstićima da ne pričamo - bilo je pitanje za Edisa Fetića, a Dragana Mitar i on su istakli da ne vide ništa loše u stvarima koje rade.

Edo: To što mi imamo i kako mi imamo, to je neki naš odnos. Mislim da ja nju tu ništa ne kanalim, ona to radi s čovekom kog tvrdi da voli.

Dragana: Nisam ništa ukrala, nisam ubila, radim nešto što rade svi ljudi, mislim da nije to ništa katastrofalno i strašno. Da smo momak i devojka, možda to toliko ne bi upadalo u oči. Ima gorih stvari zbog kojih ljude treba da bude sramota - rekla je Dragana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading