Snimila ih krišom dok su bili zajedno: Marija Ana Smiljanić progovorila o Gastozovom i Luninom snimku, obelodanila sve!

Autor:

Zadruga

15.05.2020

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One večeri kad se Luna Đogani krišom u Mlađinom kafiću sastala sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, na istom mestu našla se i Marija Ana Smiljanić. Kako navodno kruže priče da ju je ona usnimila dok je sedele sa Gastozom, Marija Ana se oglasila i rešila da progovori.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić/instagram.com

Naime, Mima Živković nekoliko puta do sada otkrila je da joj se Marija Ana svojevremeno jadala na tadašnjeg dečka Filipa Đukića, u čiju je seksualnu opredeljenost navodno sumnjala, zbog čega je on poludeo od besa. Takođe, Smiljanićeva je bila i jedna od akterki čuvene "afere kafić".

- Sve što Mima priča je budalaština totalna i sve što sam loše rekla njoj o Filipu bilo je izrečeno u naletu besa i afekta! Takođe, nemam veze ni sa kakvim snimcima i snimanjem Lune... Totalno mi je neprimetna bila u kafiću, jednostavno sam samo potvrdila njeno prisustvo u istom - napisala je ona na Instagramu i usput poručila svima da je "ne povezuju sa ovim i sličnim pričama, budući da je srećna i ispunjena".

Foto: instagram.com/marija_ana_smiljanic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading