(VIDEO) Ovo je karta za povratak Zilhi! Edo saznao šokantne informacije o Dragani i Tomoviću i rešio da uradi ovo!

Autor:

Zadruga

15.05.2020

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su tokom noći imali priliku da vide i razgovor Dragane MItar i Maje Marinković govoreći o svim temama u Beloj kući. Ono čega su se zadrugarke držale jesu ljubavni problemi u kojima su se našle.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Edo i Zilha

- Ne znam, ovde je puno rečeno, a ništa... Neke rečenice su mi zaparale uši, ali sam ih već čuo. Ima donekle pravo, opet ništa nije rekla, umorna je, samo ne znam od čega - rekao je Edis.

- On vrti svoju, ja vrtim svoju politiku, umorila sam se od istih priča. Sa Majom sam taj dan, nešto smo polemisale, on započne nešto i kada mu nešto ne odgovara, on prekida. Uglavnom ostaje nešto nedorečeno. Ja sam rekla, ja mogu da se napravim glupa, mogu da napravim haos, mogu da napravim kako meni odgovara u datom momentu. Presipamo iz šupljeg u praznog, sve neke igrarije, neko serviranje. Vrtimo se kao mačka i miš. Čekam samo kada cu da oteram sve u tri lepe... Ja njega nisam ni doživljavala kao nešto ozbiljno. - potvrdila je Dragana.

- Ja njoj kažem, jako je bitna jedna njena rečenica, da sve vreme pokušava da pobegne, a da ja nju konstantno jurim - rekao je Edis.

- Mi se nećemo pomiriti. Jednom ustani i nemoj lagati, ono kad je rekao akcija reakcija, mislio je na Zilhu i Tomovića, ja to znam - tvrdila je Dragana.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading