Miloš Bojanić otkrio najmorbidniju stvar iz Zadruge: Njegove reči lede krv u žilama, neće vam biti dobro kad čujete šta je rekao o ovim zadrugarima!

Autor: Star

Zadruga

15.05.2020

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Miloš Bojanić bio je učesnik "Zadruge 3", ali ubrzo ju je napustio, te je sada izneo najprljavnije detalje o zadrugarkama i opleo po Lepom Mići.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miloš Bojanić

Folker, Miloš Bojanić je, naime, istakao da devojke koje su u "Zadruzi" ne vode uopšte računa o higijeni, te da se u kupatilu može naći sve i svašta, dok za Lepog Miću nije imao ni jednu lepu reč.

- Tamo je jako prljavo, kuhinja je puna đubreta, a po kupatilu su svuda bačene ženske gaćice sa krvavim gazama. Ma sve te devojčice tamo ja ne znam šta rade i zašto su ušle. Glavni menažder svim onim devojkama u rijalitiju je Lepi Mića. On im tamo diktira šta da rade, sa kim da spavaju, šta je dobro za njih. Mića pravi haos nad haosima, jer je jedan nesrećnik bez zanimanja. Samo mi nije jasno što Mića svoju ćerku nije doveo u rijaliti, nego ćerku i ženu krije ko zmija noge - rekao je Miloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading