Luna planira ubistvo Marka i Jelene: Pomućenog uma spremna na sve jer Miljković ne može da odoli Pešićevoj!

Autor:

Zadruga

15.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković mašta o seksu utroje sa Lunom Đogani i Jelenom Pešić, prema kojoj više ne krije simpatije uprkos Luninim nervnim slomovima. Iako je Đoganijevoj još po njenom ulasku u "Zadrugu" dao obećanje da sa Jelenom prekida svaku komunikaciju zato što joj to smeta, Miljković više ne može da sakrije koliko mu se dopada, prema mnogim mišljenjima, najlepša zadrugarka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Naime, Marko je postavio Luni ultimatum da mora da prihvati njegovo druženje sa Jelenom jer je on njoj oprostio Gastoza, te joj je predložio da se sve troje druže i viđaju napolju.

- Voleo bih da popijem kafu sa Jelenom i Lunom kada izađemo iz rijalitija. Voleo bih da se nas troje napolju viđamo - priznao je Marko za crnim stolom u emisiji "Pitanja gledalaca" pretprošle noći. Luni je istog trena pala roletna jer je svesna da se Jelena Pešić i njen dečko međusobno užasno privlače i da bi njihovo druženje brzo dovelo do prisnijeg odnosa među njima. Đoganijeva je plakala i vikala na Marka, govoreći mu da nije normalan, još tokom emisije u kojoj je i Jelena priznala da želi da nastavi zbog Lune naprasno prekinuto druženje sa Miljkovićem.

Marko: Ako sam prihvatio što si me lagala i varala sa majmunom Gastozom, moraš i ti Jelenu da prihvatiš

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne može da podnese Markovu bliskost sa Jelenom

- Čoveče, ti priznaješ da ti je stalo do druženja sa Jelenom. Nije lepo što ti govoriš, to ti mnogo zameram! Trebalo bi da budeš moja podrška, a ne da me kanališ. Ti, bre, hoćeš da se nas troje viđamo napolju, alo, jesi li svestan šta pričaš - govorila je Luna, dok se Miljković očigledno nije potresao zbog suza Đoganijeve i uzvratio joj je:

- A lepo je kada me varaš sa majmunom Gastozom?! Ako sam to prihvatio i nastavio vezu sa tobom, moraš i ti nešto da prihvatiš. Da se družim sa Jelenom nije ništa strašno. Moraš i ti Jelenu da prihvatiš.

Luna je plakala kao kiša svesna svoje nemoći, a Marko je otišao od nje.

- Baš si davitelj. Budi davitelj, boli me dupe. Budi šta hoćeš. Ne mogu dve stvari da ti se objasne. Odoh tamo da sednem kao čovek. Užasno me daviš - rekao je Marko i odlazeći sebi u bradu izgovorio ono o čemu sanja: "Ne znam šta je toliko strašno da se ti, Jelena i ja viđamo i družimo."

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Najlepša u kući Jelena Pešić

Luna nije mogla da se smiri i progonila je Marka po imanju, a svađe su produbljivali u kupatilu, ispred kuće i u spavaćoj sobi, ali Marko nije odustajao od ideje i seksualnih fantazija. Luna mu je rekla da je sigurna da će se Jelena i on smuvati u spoljnjem svetu, a istakla je da to neće moći da preživi mirno.

- Nisam ja budala i sve vidim. Vidim kako se gledate i gutate očima. Još sam pre ulaska u "Zadrugu" videla sam sjaj u vašim očima. Znam te, čoveče, i vidim da ti se sviđa Jelena, a ona se pravi svetica, a nije, sigurna sam. Pobiću vas i idem u "Lazu" budete li mi radili iza leđa - zapretila je Luna Marku u totalnom nervnom rastrojstvu.

Foto: e-stock/M.RODIĆ, prntscreen

Anabela: Lunina svadba sa Markom biće moj najtužniji dan

Anabela je pred milionima i svim cimerima rekla da se neće pojaviti na svadbi najstarije ćerke ukoliko se zaista bude udala za Marka Miljkovića, kao što je prethodnih nekoliko dana pričala da planira.

- Ja im želim od srca da budu srećni. Da se ne ponašaju kao dosad. Ne vidim sebe, posle svega, na njihovoj svadbi. Verovatno će mi to biti najtužniji dan, ali mislim da će ona da bude srećnija ako sa isključim iz njenog života. Ljubav su dela, videćemo kako budemo. Ne vidim sebe na svadbi. Moram da vidim kako moji najbliži prolaze, da vidim da li postoji šansa da ja budem tog dela njenog života - rekla je Anabela, ne skrivajući tugu zbog loših odnosa sa Lunom.

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena nagovarala Marka da ostavi Lunu

Jelena Pešić je javno zamerila Miljkoviću što se pomirio sa Lunom Đogani nakon njene afere sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Neiskusna rijaliti-učesnica je takođe rekla da je Marko Lunu trebalo da ostavi i zato što laže.

- Ja nikada ne bih prešla preko prevare. Da sam ja svog dečka vozila kod bivše, ne da ne bih razgovarala sa njim, nema šanse! Sve da Luna nije prevarila, laž ko laž je jaka. Ja nikad ne bih oprostila ni prevaru ni laž. Marko nije trebalo da oprosti Luni - rekla je Jelena, s kojom je Đoganijeva od preksinoć prestala da komunicira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading