Gori sam batinaš od njega, on treba da me se plaši! Miki Đuričić najstrašnije opleo po Kristijanu i otkrio šta mu se sprema u Zadruzi 4!

Autor: Informer

Zadruga

13.05.2020

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić opleo po Kristijanu Goluboviću i ulasku u sledeću sezonu rijalitija!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miki Đuričić

Miki Đuričić se uveliko sprema za sledeću sezonu rijalitja "Zadruga", gde će se takmičiti i Kristijan Golubović, pa je on za domaće medije govorio kako će se ponašati prema njemu, te i otkrio da se već poznaju.

- Ne plašim se, jer ja nikada nisam ulazio zbog pobede, već zbog honorara. Meni je zanimljiv Kristijan i mislim da će biti i gledaocima. Poznajem ga dugo, dolazio je sa devojkom na salaš, gde sam ja radio. Bio je kulturan i prijatan, vodio me na ručak u grad. Slušamo istu muziku", kaže Miki.

- Zašto bih se plašio nekog ko nije pokazao nasilje u rijalitiju? A ja sam pokazao. Možda sam i gori batinaš. On treba da se plaši, a ne ja. Uostalom, bolje mu je da ide u rijaliti, nego da se bavi onim čime se bavio ranije. Vidim da je i umetnik, imaćemo dosta zajedničkih tema. Vrlo je inteligentan. Ako se u nečemu i ne složimo, neću da ćutim pred njim. Nikad nisam voleo ljude koji se uvlače. Kažem uvek ono što mislim, svidelo se to nekom, ili ne", rekao je Đuričić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading