Pričalo se da je nepismen: Objavljeno pismo koje je Gagi poslao porodici, ovim je demantovao hejtere!

Autor:

Zadruga

11.05.2020

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učešće Gagija Đoganija u rijalitiju "Zadruga 3" izaziva već mesecima unazad podeljene reakcije, kao i svi koji važe za favorite ovog TV formata.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Gagi Đogani

Naime, jedni tvrde kako ih je denser prijatno iznenadio, te da je mnogo prizemniji i normalniji nego što su ga pojedini članovi njegove porodice tokom prethodnih godina predstavljali.

Sa druge strane, drugi ističu da je Gagi pokazao pravo lice tek kada se na imanju u Šimanovcima suočio sa Anabelom Atijas.

Đogani se često nalazi na udaru brojnih optužbi, a jedna od njih je i ta da je nepismen. Ipak, kada je njegov bratanac Adam Đogani objavio pismo koje je njemu i ostatku porodice poslao denser, sve to je palo u vodu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

"Pa, ovo je mnogo bolje nego što sam očekivala, ja sam mislila da on ne ume da se potpiše", "Eto još jedne lažna optužbe na Gagijev račun", "Osim što je 'nemojte' napisao odvojeno i 'u redu' sastavljeno, sve drugo je ispravno, tako da bravo za Gagija", nizali su se komentari.

Foto: instagram.com/printscreen
Pismo Gagija Đoganija porodici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Paja

11.05.2020 20:50

Naučilo dete sva slova. Malo pogreši pa precrta, ali ja sam zadovoljan.

Odgovori 10 0
MladenBg

12.05.2020 08:40

Jel' i njemu Razija plarila skolu???????Ha ha ha