FETIĆEV DRUG OTKRIO DETALJE KOJI SU SVE ZANIMALI: Edo se kaje, nema ništa od Dragane, a evo šta će biti sa Zilhom!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

09.05.2020

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Dragane Mitar i Edisa Eda Fetića ovih dana je i više nego buran, pogotovo otkako se saznalo da je zadrugara njegova supruga Zilha dovezla do Šimanovaca, kada je on ušao u Zadrugu. Pored toga, kako je Pink.rs već pisao, Zilha i Edo su živeli zajedno u stanu neposredno pred njegov ulazak u velelepni grad u Šimanovcima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Edo i Zilha

Fetićevim najbolji drug izneo je svoje viđenje na sve što se dešava u Beloj kući, ali i mišljenje o vezi Dragane i Edisa u ovom trenutku.

- Iskren da budem, ja sam poslednjih nekoliko dana bio u Beogradu, pa se nisam čuo sa njegovima, ali moje mišljenje je da Edisa i Draganu spaja samo ta zatvorenost i osuđenost jedno na drugo, a da će napolju ta "veza" pući - rekao nam je Edo i otkrio svoje mišljenje o tome da li će Fetić napolju pokušati da se pomiri sa suprugom Zilhom, sa kojom ima troje dece:

- Iskreno, ja bih voleo da se to desi, ali mislim da mora da prođe neko vreme da bi oni uopšte mogli da ostvare neku normalnu komunikaciju. Mislim da je on svestan šta je uradio i da može da vrati vreme, ne bi ušao u Zadrugu. Ali eto, živ čovek pa pao pod njen (Draganin) nagovor da joj "bude podrška" - zaključio je Edisov drug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading